Electrolux EW6S427WI, mașină de spălat rufe cu eficiență clasa D

Mașina de spălat rufe numită Electrolux EW6S427WI este una destul de bună dacă luăm în calcul toate acele caracteristici tehnice: capacitate de spălare maximă de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasa de eficiență D (după veche etichetare a fost A+++). Acestea nu le veți găsi pe orice aparat recent lansat dar tot mai multe mașini au caracteristici tot mai bune. Astfel că nu văd de ce ați da o grămadă de bani pe un model foarte scump. Se poate observa destul de ușor din dimensiunile sale că nu e vorba de un model foarte îngust deoarece are o adâncime de 48 cm. Sunt mașini chiar mai compacte, adică care au adâncime de 45 cm ori chiar mai mică.

Arată destul de bine acele panou de control și nu cred că veți întâmpina probleme în ceea ce privește utilizarea sa (are și manual de instrucțiuni). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model poate fi încărcat cu ușurință deoarece are o ușă suficient de mare și unele programe limitează performanțele pentru a oferi rezultate mai bune. Rufele sunt stoarse foarte bine de acest model iar dacă aveți un uscător, chiar nu veți pierde timp. Programele de spălare sunt numeroase – 14, iar dintre acestea sunt câteva speciale pentru țesături. Mai la toate mașinile de spălare au buton central pentru alegerea programului dorit, iar în jur sunt poziționate butoane pentru anumite funcții ale aparatului. În partea dreaptă, se pot alege anumiți parametrii pentru programul de spălare în funcție de cât spălați sau cât de murdare sunt rufele.

Vine cu sistem siguranță împotriva copiilor adică se pot bloca butoanele, pe ecranul panoului de control se pot observa informații esențiale (timp rămas, status program, temperatură) și se poate programa pornirea.

Plusuri: multe programe de spălare, afișaj digital generos, motor Inverter,  arată destul de bine, consum redus etc.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EW6S427WI e un model destul de reușit deoarece excelează la toate capitolele. Sunt numeroase prezentări cu noua generație de mașini de la acest brand și pot spune că designul e unul îmbunătățit. Indiferent pentru care optați, toate modelele noi sunt eficiente.

Te-ar mai putea interesa