Samsung WW80T854DBT/S7, model clasa A++ cu Add Wash

Samsung WW80T854DBT/S7 e o maşină de spălat rufe recent scoasă pe piaţă care se diferenţiază de altele prin design şi funcţionalitate modernă. Mai exact e un model smart (are Smart Things) care vine cu clasa A3+ de eficienţă energetică şi facilitatea Add Wash.

Maşina aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care e uşor de folosit. Din poza de alături se poate vedea că are un panou de comandă minimal cu un ecran simplu care afişează cele mai importante informaţii.
Din poză se poate vedea şi că are uşiţa Add Wash care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă aparatul a început să spele. Modelul acesta e alb, dar există şi alternativă pe gri.

Samsung WW80T854DBT S7

Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WW80T854DBT/S7 e unul pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 8kg.
Precum alte modele de la Samsung şi acesta are Eco Bubble şi Bubble Soak. Prim caracteristică presupune că spălarea la temperaturi scăzute e la fel de performantă precum cea la temperaturi ridicate deoarece detergentul e făcut bule pentru a pătrunde mai bine în ţesături. Bubble Soak presupune că detergentul e transformat în sumă activă pentru a scoate pete persistente.
După cum am scris mai sus, acest model e unul smart şi beneficiază de conexiune wireless (wi-fi). Pentru a vă folosi de funcţionalitatea smart e nevoie de un telefon care să aibă instalată aplicaţia Smart Things.
Pe lângă numeroasele programe are program rapid de 15 şi 39 minute. Acestea sunt pentru cantităţi reduse care nu sunt aşa de murdare.
La maşinile din ziua de azi se foloseşte abur pentru igienizare şi împrospătare. E cazul acestui model care se foloseşte de Hygiene Steam pentru curăţare profundă şi eliminarea bacteriilor.
Întreţinerea nu e prea complicată deoarece are sertar Stay Clean care presupune că sertarul cu detergent va fi mereu curat.

Te-ar mai putea interesa