Samsung WW80T754DBT/S7, maşină premium cu Add Wash

Samsung WW80T754DBT/S7 e o maşină de spălat rufe modernă pentru o familie de 3-4 persoane deoarece capacitatea de încărcare e de 8kg. Consumul e resurse e unul mic deoarece are noua clasă de eficienţă energetică B cu un consum de 55 kWh la 100 cicluri.
Are facilităţi caracteristice brandului Samsung, adică Eco Bubble, Bubble Soak şi Stay Clean.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi primim un aparat premium care pe lângă lucruri caracteristice maişinilor Samsung mai are Add Wash, Quick Bubble şi SmartThings.


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW80T754DBT/S7 e una modernă cu Add Wash, adică o uşiţă suplimentară care presupune că puteţi adăuga rufe chiar dacă aparatul a început să spele.
Eco Bubble şi Bubble Soak sunt două lucruri diferite. Prima presupune transformarea detergentului în bule aşa încât să pătrundă mai bine în ţesături, iar a doua presupune o opţiune de 30 minute prin care detergentul e transformat în spumă activă.

Este echipat cu un program special în cazul în care doriţi să păstraţi interiorul aparatului curat. Este vorba despre Drum Clean+ care elimină murdăria şi bacteriile (care provoacă mirosuri neplăcute). Nu se utilizează detergent, doar jet puternic de apă şi rotaţie rapidă a tamburului.
Am scris mai sus că are StayClean (precum la alte modele Samsung), aceasta fiind denumirea caracteristicii care presupune că sertarul cu detergent va fi mereu curat.

Quick Bubble reduce timpul de spălare la maxim 50 procente fără a afecta performanţele de spălare.
Suplimentar are program rapid numit Super Speed care durează 39 minute.

Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus, fiind vorba de 53 dB la spălare şi 72 la centrifugare. Asta în condiţiile în care centrifugarea se realizează la maxim 1400 rotaţii.

Pe aparat e inscripţionat Smart Things, acest lucru presupunând că aparatul e unul care poate fi controlat şi monitorizat de pe un telefon inteligent.

Te-ar mai putea interesa