Samsung WW80T504DAE/S7, mașină de spălat rufe cu design minimalist

Mașina de spălat Samsung WW80T504DAE/S7 e una dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, dar să nu uităm că poate spăla foarte mult. Poate că acel consum de energie oferit de producător poate părea cam mare însă trebuie raportat la capacitatea de spălare care este peste medie. Recomand un model de la acest brand deoarece are experiență în domeniu și a oferit de ceva ani astfel de aparate. Veți economisi bani cu un așa model deoarece nu mai veți spăla de două ori ci numai o singură dată, deci mașina de spălat de mai jos poate fi o bună investiție.

Dacă vi se pare prea scumpă atunci puteți lua una cu clasă energetică inferioare și capacitate de spălare de maxim 6-7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung WW80T504DAE S7

Ca și specificații tehnice care următoarele: capacitate de spălare de 8 kg, centrifugare de 1400 RPM, panou cu control electronic, clasa de eficiență energetică B (cea mai bună fiind A). La centrifugare se descurcă bine și parametrii diferă de la un program la altul. Clasele de eficiență sunt date în funcție de specificațiile tehnice ale mașinii și cea mai importantă e cea energetică.

Consumul de energie e de 55 kWh per 100 de spălări, dar e unul standard iar în alte programe poate fi diferit. Programele de spălare sunt numeroase și nu le voi enumera deoarece multe le știți de la alte modele de la acest brand, nici nu aș putea spune că-i lipsește vreunul.

Pe partea de funcții, mașina are următoarele: Bubble Soak, Wi-Fi, final intârziat și Smart Things. Nu putea fi un model compact datorită capacității mari de spălare și dotărilor. Dacă vă doriți un model cu dimensiuni reduse, atunci nu va fi prea performant adică scade capacitatea de spălare.

Plusuri: spală mult și eficient, consum redus de energie, arată bine, multe programe de spălare, fiabilitate, control prin telefon, design modern.
Minusuri: destul de mare.

Samsung WW80T504DAE/S7 e o alegere ceva mai scumpă deoarece oferă toate acele tehnologii, caracteristici tehnice bune și un panou de control ușor de folosit (chiar și cu atâtea funcții/programe).

Te-ar mai putea interesa