Samsung WW80T4040CE/LE, mașină de spălat rufe cu centrifugare de 1400 RPM

Samsung WW80T4040CE/LE face parte dintr-o serie specială care oferă ceva mai multe programe de spălare. Are Hygiene Steam cu care puteți îndepărta murdăria, bacterii și alergenii din rufe (se folosește de abur). Aceasta nu e singura mașină de spălat rufe de la acest brand din această serie, adică mai sunt și alte serii avansate. Dacă nu vă place acesta, cu siguranță, veți găsi alta poate chiar mai ieftină. Nici o mașină de spălat nu poate să stoarcă toată apa din rufe și dacă nu aveți spațiu pentru uscat, vă recomand un uscător de rufe și poate fi chiar de la alt brand (Beko B3T42242).

Alternative sunt multe dacă nu vă interesează foarte mult bugetul ori poate că nu considerați utile anumite dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Majoritatea modelelor noi sunt destul eficiente comparativ cu cele din seriile anterioare. Deci chiar dacă în final veți alege un aparat 2 în 1 (mașină+uscător), tot nu veți beneficia de aceleași performanțe plus că consumul va fi mai mare, comparativ cu două aparate distincte.

Încărcarea acestui aparat e frontală și nu suportă mai mult de 9 kg de rufe. Dacă vă gândiți să luați și un uscător, acela trebuie să prezinte specificații similare, astfel încât să mutați doar rufele dintr-un aparat în altul. Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune la modelele noi și ceva mai bune la cele performante. Sunt și modele cu clasă A, doar că au un preț peste 2000 lei și poate că pentru voi nu vi se pare prea justificat. mașina de sus are o clasă energetică D, adică la 100 de spălări consumă în jur de 73 kWh.

Bineînțeles, consumul poate fi influențat și de cât poate spăla, însă la branduri de top, nu se pune problema aceasta. Să nu uităm că are un motor modern numit Digital Inverter care oferă numeroase avantaje. Cu Eco Drum Clean, tamburul rămâne curat îndepărtând murdăria și bacteriile.

Concluzie

Oferă un număr generos de programe, dar și funcții foarte utile. Samsung WW80T4040CE/LE reprezintă o opțiune de încredere pentru că vorbim de un brand popular și foarte apreciat.

Te-ar mai putea interesa