Beko B3T42242, uscător de rufe cu motor ProSmart Inverter

Uscătorul de rufe Beko B3T42242 este unul dintre cele mai performante modele de acest brand, de aceea are și un preț pe măsură. Se poate observa din poza de jos că are o ușă ceva mai mare decât modelele din generațiile precedente și e normal să fie așa la aparatele cu încărcare de peste 7-8 kg. Designul aparatului este similar cu cel al mașinilor de spălat, doar că ușa este puțin diferită. Panoul de control este identic și nici nu cred că trebuia schimbat ceva.

Dacă considerați că acest model este cam scump, atunci aruncați o privire peste cele de 7 kg ori cu condensare (Beko B3T67110). Eu recomand cele cu pompă de căldură chiar dacă costă mai mult, pentru că costul la energie este în continuă creștere și vă doriți să recuperați o parte din investiție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă e un uscător, are nevoie de tot atâtea programe de uscare ca și mașina de spălat deoarece vă doriți ca rufele să fie uscate foarte bine și țesătura să fie protejată. Lista este foarte lungă și nu le voi enumera, dar și funcționalitatea este una destul de generoasă. Are un consum de energie acceptabil deoarece se folosește de o pompă de căldură, aceasta fiind cea mai eficientă soluție oferită de producători (în comparație cu cele cu condensare).

La capitolul funcții, acest aparat oferă următoarele: amânarea programului, ușă reversibilă, lumină interioară, Buzzer, auto anti-șifonare, afișare timp rămas etc. Acestea sunt cele mai importante, dar mai sunt și altele și le puteți studia din manualul de utilizare. Amânarea programului poate fi foarte utilă pentru că nu este indicat să țineți rufele foarte mult în aparat după finalizarea programului.

Concluzie

Aparatul din imagine are un design plăcut, ușă destul de mare și reversibilă, performanțe decente, preț competitiv, multe programe. Beko B3T42242 e mult peste un uscător incorporat (la unele mașini de spălat) deoarece poate usca mai mult (poate chiar dublu) și rezultatele sunt mai bune. Nu mai zic de consumul mult mai redus datorat tehnologiei de uscare folosită, dar și restul dotărilor pot influența eficiența aparatului.

Te-ar mai putea interesa