Samsung WW80T4020EE/LE, mașină de spălat rufe silențiosă

Modelul din imagine se numește Samsung WW80T4020EE/LE și face parte dintr-o serie destul de populară, iar aceasta are specificații bune – capacitate de 8 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă A+++. Clasa energetică tinde să fie aceeași la toate modele noi, deci tinde să devină standard și utilizatorii vor aprecia consumul foarte mic. Din imaginea de prezentare de jos se vede că are un design simplu complet alb și un afișaj digital destul de vizibil.

Este vorba de un aparat electrocasnic care este oferit de un brand foarte popular și experimentat în domeniu, motiv pentru care vedem numeroase tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile cu încărcare frontală rămân cele mai populare soluții de pe piață deoarece pot fi pus în diverse locuri, plus că performanțele nu sunt limitate de mărime cum se întâmplă în cazul celor cu lățime de 40 cm. Sunt numeroase tehnologii la modelele standard, iar un exemplu foarte bun este cea de sus care oferă funcția Smart Check. Cu aceasta puteți diagnostica rapid mașina și aveți nevoie doar o aplicați pe telefonul mobil. Sunt și alte branduri are oferă această funcționalitate și o consider utilă atunci când aparatul întâmpină probleme, care poate nu sunt atât de grave.

Un număr mare de programe poate fi văzut pe panoul său de control și alegerea se face în funcție de rufe. Manualul său oferă informații despre acestea dar și despre funcțiile prezente în dreapta.

Păreri pro și contra

Mașina aceasta este echipată cu un motor modern Digital Inverter, funcții speciale (Drum Clean, Smart Check, Child Lock) și programul Hygiene Steam. Cu Drum Clean curățați tamburul, adică se îndepărtează majoritatea bacteriilor fără a folosi detergenți speciali. Puteți curăța rufele cu ajutorului aburului pentru a îndepărtați alergeni și bacterii, iar această dotare este esențială pentru persoanele sensibile.

Samsung WW80T4020EE/LE este un exemplu bun și oferă un raport calitate/preț foarte bun. În plus, acest model este silențios și oferă rezultatele mult dorite, la un preț modest. Dacă nu sunteți mulțumiți de dotările sale, puteți opta pentru variante mai avansate din alte serii, deoarece modelele acestei serii oferă doar specificații diferite (capacitate de spălare și stoarcere).

Te-ar mai putea interesa