LG F4WN207N4E, mașină de spălat rufe cu Smart Diagnosis

Cele mai multe modele de la acest brand au funcția de diagnosticare, astfel că puteți găsi rapid soluție pentru probleme întâmpinată. LG F4WN207N4E este o astfel de mașină de spălat rufe și cred că va fi pe placul multor utilizatori deoarece are performanțe peste medie. Nu mă refer doar la capacitate de spălare, ci și la cea de stoarcere. Clasa de eficiență energetică este A+++ la toate modelele lansate anul aceste și nu merită să face un compromis și să alegeți un inferioară din acest punct de vedere sau mai veche.

Designul este ceva mai reușit la această generație și îmi place ușa gri care se asortează cu butonul central pentru selectarea programelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se adresează familiilor de până la 4 membrii, însă poate că spălați destul de des și nu se adună foarte multe rufe. Performanțele mașinii diferă în funcție de programul ales și se pot face ajustări sau se pot alege funcții interesante de pe panoul digital din dreapta. Are timer pentru a programa pornirea și se poate seta o durată maximă de 19 ore. Funcțiile sunt mult mai multe: prespălare, add item, clătire, repornire automată, selector centrifugare etc.

Păreri pro și contra

O recomand pentru că oferă o capacitate de stoarcere bună, spală suficient de mult, are Smart Diagnosis și TurboWash (spălare rapidă), motor Inverter Direct Drive (fiabil, silențios și eficient), funcție Add Item (rufele uitate pot fi adăugate la începutul programului). Timpul rămas este destul de vizibil pentru că are un display generos cu scris alb pe negru. Numeroasele programe vor fi utile atunci când aveți de spălat mult și trebuie să sortați rufele în funcție de țesătură, mărime, grad de murdărie și durată.

Să nu uităm că și un uscător de rufe vă poate ușura viața de zi cu zi, adică mutați rufele dintr-un aparat în altul dacă se află lângă mașină și le puteți purta imediat după finalizare program. LG F4WN207N4E nu este chiar atât de îngustă cum sunt alte modele, însă vi se oferă performanțe mult mai bune decât altele. Mai precis, modelul de sus are o adâncime de 56 cm, pe când altele pot avea chiar și 45 cm.

Te-ar mai putea interesa