Candy Smart Pro CSO4 1275TE/1-S, câteva motive pentru care acest model merită

Candy Smart Pro CSO4 1275TE/1-S e o mașină de spălat vase slim utilă unei familii formate din 3-4 persoane care vrea un aparat de generație nouă.
Comparativ cu modele similare de la alți producători acest model are clasa D, e smart și economisește mai multe resurse (datorită prezenței Kg Detector).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model de la un producător italian de top. Acesta aparține de Haier care are fabrică în țara noastră.
Din poza de alături se poate vedea că are un design similar mașinilor de la Candy și că în apropierea panoului de comandă are inscripții precum SmartPro și simply Fi.

Motive pro și contra

Modelul Candy Smart Pro CSO4 1275TE/1-S vine cu clasa D a eficienței energetice, iar din această cauză are un consum mic de curent (69 kWh la 100 spălări).
Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model, cele mai importante fiind următoarele:
E un model slim, adică va ocupa puțin loc. Acest lucr use datorează faptului că are dimensiuni de 45x60x85 axlxî cm.
Aparatul măsoară cantitatea prin intermediul facilității Kilo Detecto. În acest fel ajustează consumul de resurse văcând economii atunci când spălați cantități mai mici.
Precum oricare alt model de la Candy, și acesta are numeroase programe rapide precum 14, 30 și 44 minute.
E realizat din materiale de calitate. Spre exemplu, cuva e una din inox așa încât să fie cât mai durabilă.

Un lucru neutru e faptul că acest aparat e unul smart. Adică poate fi controlat de pe un telefon mobil. Eu susțin că e un lucru neutru (nici avantaj, nici dezavantaj) întrucât nu știu dacă o să folosiți această facilitate.

Din păcate, acest model nu are uscător integrat, dar puteți alege un uscător dedicat (cum e Candy CSO C10TE-S).

Te-ar mai putea interesa