Beko WTE10746CHT, model 10kg cu clasa A

Beko WTE10746CHT e o mașină de spălat premium care poate spăla haine pentru 5 persoane deoarece are o capacitate de 10kg.
Consumul energetic e unul mic de 51 kWh la 100 de cicluri deoarece are noua clasă A de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » pe acești bani primim un aparat din categoria premium care arată după cum se poate vedea din imaginea de alături – foarte bine.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Beko WTE10746CHT e una smart echipată cu HomeWhiz, adică aparatul poate fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicația aferentă. Prin „controlat” mă refer la faptul că se poate selecta programul, temperatura, funcțiile și poți monitoriza aparatul. De asemena această aplicație are și funcție de telecomandă (remote control)

Dacă uitați să adăugați vreo haină atunci o să vă ajute funcția AddXtra care presupune că se pot adăuga hainele în primele 5 minute ale ciclului de spălare.

Se fac economii prin tehnologia Aquafusion, funcția Fast+, sistemul automat de reglare al consumului de apă și motorul ProSmart Inverter.
Aquafusion e o tehnologie care reduce cantitatea de detergent folosită și îmbunătățește performanța spălării..
Fast+ e o funcție care presupune că se reduce durata de spălare la jumătate.

E un aparat care folosește abur pentru ma puține cute și igienizare profundă.
Are program SteamCure Hygiene+ care ajută la o curățare profundă prin îndepărtarea a 99,99 din alergeni și alte lucruri care pot crea alergii. E un program anti-alergic și igienic.
Mai are și tehnologie SteamCure care ne va ajuta să avem haine cu mai puține cute așa încât să nu trebuiască să le călcăm prea mult.

Modelul acesta e unul pentru acele persoane în căutarea unui aparat care să poată spăla mult, dar să nu consume multe resurse.
Dacă nu știți mare lucru despre Beko atunci trebuie să precizez că e un nume cunoscut la nivel european pentru produsele sale din categoria premium.

Te-ar mai putea interesa