Samsung WW70T4540TE/LE, model cu clasa A+++

Samsung WW70T4540TE/LE e o maşină de spălat rufe apărută pe piaţă recent şi care vine cu o multitudine de dotări utile. Printre aceste dotări se numără Steam Wash, motorul Digital Inverter, programul Eco Drum Clean şi sertarul StayClean.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic cu eficienţă energetică A+++.
Din poză puteţi vedea că e un model alb complet cu uşă care ne arată că are facilitatea Add Wash. Se mai poate observa că aparatul are un panou de comandă minimal şi cu un ecran mare pe care sunt afişate diverse informaţii. Aceste informaţii sunt referitoare la viteza de centrifugare, temperatura, timer, timp rămas şi altele.

Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WW70T4540TE/LE e unul care vine cu un consum energetic anual de 157 kWh.
Nivelul de zgomot e unul deloc mare de 54 decibeli la spălare, iar la centrifugare e 74. Viteza maximă de centrifugare fiind de 1400 rotaţii.
Aparatul având o capacitate de 7kg putem spune că e una suficientă pentru o familie de 3-4 persoane.
Contra ar fi faptul că nu e un model slim, dimensiunile fiind de 55x60x85 axlxî cm.

Printre multitudinea de programe acest model are program rapid de 15 minute. Acest program e util pentru hainele care nu sunt prea murdare, ci care necesită reîmprospătare.

Precum în cazul altor modele nu o să aveţi bătări de cap cu întreţinerea deoarece vine cu program Eco Drum Clean. Acest program curăţă tamburul, iar aparatul ne anunţă când e necesară utilizarea lui.
Un alt lucru util e sertarul pentru detergent care va fi mereu curat întrucât e de tip StayClean.

Mai sus am menţionat despre prezenţa uşii Add Wash. Aceasta permite adăugarea unui articol vestimentar, chiar dacă maşina a început să spele.

Te-ar mai putea interesa