Samsung WW80TA026TT/LE, model cu Eco Bubble şi Bubble Soak

Samsung WW80TA026TT/LE e o maşină de spălat rufe modernă utilă unei familii formate din 4 persoane care spală frecvent. Faţă de alte modele aceasta are multe lucruri utile precum Eco Bubble, Bubble Soak, Hygiene Steam şi motor Digital Inverter.
Încă de la început ar trebui să menţionez că e un aparat economic deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică. Poducătorul menţionează un consum de 116 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi vine cu caracteristici utile.

Din imagine se poate vedea că e un model simplu de culoare albă, pe panoul său nefiind prea multe inscripţii.

Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW80TA026TT/LE este una cu multiple programe de spălare, printre acestea numărându-se cel rapid de 15 minute (numit Quick Wash), Eco 40-60 şi Hygiene Steam.
Programul Hygiene Steam e unul puternic pentru igienizare care foloseşte abur, iar în felul acesta îndepărtează murdăria persistentă, bacterii şi alergeni.
Întreţinerea aparatului nu e un lucru complicat deoarece vine cu sertar StayClean pentru detergent şi program Drum Clean+ pentru curăţarea tamburului.
În cazul în care aveţi nişte pete persistente atunci se poate folosi funcţia Bubble Soak deoarece va adăuga 30 minute la programul dorit şi va scoate petele.
Ceva caracteristic este Eco Bubble, aceasta fiind co caracteristică prin care se spală cu apă la o temperatură scăzută, dar detergentul e transformat în bule pentru a pătrunde mai bine în ţesături.
Motorul de pe acest electrocasnic e unul modern care se evidenţiază prin durabilitate, nivel scăzut de zgomot şi eficienţă energetică.
Pentru a nu pierde mult timp cu uscarea acest model va stoarce rufele la 1200 rotaţii. Această viteză fiind viteza maximă de centrifugare.
Din păcate nu are caracteristici smart aşa încât să poată fi controlat/monitorizat de pe un dispozitiv smart (telefon). Nici nu oferă posibilitatea de a adăuga rufe în timpul spălării (Add Wash).

Ca o concluzie despre acest model numai de bine deoarece e un model premium adresat celora care vor mai mult.