Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung AR09RXWXCWKNEU, AC cu Wind Free

Samsung AR09RXWXCWKNEU e un aparat de aer condiţionat numai bun pentru încăperi până la 25 mp deoarece are o capacitate de 9000 Btu. Poate fi controlat şi prin wireless, iar în felul acesta e uşor accesibil chiar şi de pe net.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care are o fiabilitate exemplară. Nu se vede din această poză, dar aparatul are formă laterală de triunghi, lucru care facilitează dispersarea aerului mai departe.


Păreri pro şi contra

Comparativ cu alte modele acesta are Wind Free, adică nu produce curenţi de aer care în mod normal afectează negativ sănătatea. MAi exact aerul rece e uflat prin 21000 de mici orificii aşa încât să nu-ţi fie prea cald sau prea frig.
Filtrul e unul avansat, mai exact ne protejează de diverse organisme mici şi se curăţă automat.
Clasa A++ de eficienţă energetică e una numai bună şi trebuie să mulţumim acest lucru compresorului inverter. Uniunea Europeană a impus ca toate aparatele AC să aibă inverter.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, acesta fiind inclus în serviciul de instalare.
Nu vă va deranja atunci când doriţi să vă odihniţi deoarece are un nivel de zgomot scăzut de 19-37 decibeli… în funcţie de treapta de viteză aleasă. Nici unitatea exterioară nu e una gălăgioasă pentru că vorbim despre 46 decibeli.
Precum alte aparate AC moderne şi acesta vine cu funcţii de încălzire şi dezumidificare … în felul acesta având un aparat 3 în 1 … sau ceva de genul.
O funcţie de care am uitat e cea auto restart şi e utilă întrucât în ţara noastră se întrerupe des curentul. Aceasta presupune că aparatul îşi reia activitatea de un s-a oprit.

Dacă îţi doreşti un aparat de aer condiţionat de la care să nu tragă curentul atunci acest model Samsung AR09RXWXCWKNEU ar fi recomandarea mea.
Câteva firme pentru montarea aparatului ar fi aici, însă dvs puteţi să instalaţi aparatul cu ce firmă doriţi.