Samsung WD8NK52E0ZX/LE, model slim cu uscător

Pentru cei interesaţi de un electrocasnic AIO care să spele şi usuce rufe recomand modelul Samsung WD8NK52E0ZX/LE. Spre deosebire de alte modele acesta e unul slim aşa încât să nu ocupe mult loc.
Are intergrate tehnologii caracteristice Samsung precum Add Wash, Eco Bubble, Bubble Soak şi AirWash.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine. Din poza de alături puteţi vedea că e un aparat de culoare inox alternativă la maşinile Samsung pe alb.


Păreri pro şi contra

Samsung WD8NK52E0ZX/LE e un aparat cu consum energetic combinat de 397 kWh la 100 cicluri şi clasa F de eficienţă energetică. Pentru spălare consumă 63 kWh la 100 cicluri, iar clasa e C. E vorba despre noile clase de eficienţă energetică. Economia de curent se realizează datorită tehnologiilor Digital Inverter (un motor care consumă cu până la 50 procente mai puţin) şi Eco Bubble (spălare calitativă chiar şi la temperaturi reduse).
Producătorul a integrat VRT Plus care ajută la obţinerea unui nivel de zgomot scăzut. În acest fel zgomotul maxim e de 72 dB.
Add Wash presupune existenţa unei uşi suplimentare prin care puteţi adăuga haine de care aţi uitat.
Pentru reîmprospătarea rufelor care nu sunt murdare se poate folosi Air Wash care ţine de uscător. Acesta igienizează rufele fără a folosi apă sau detergent. Se foloseşte doar aer cald.
Dacă vreţi o igienizare profundă a hainelor foarte murdare recomand să folosiţi Hygiene Steam care îndepărtează murdăria persistentă, bacteriile şi alergenii.

Produsul e unul calitativ, iar pentru a ne demonstra acest lucru ne e oferită garanţie 10 ani pe motor. Garanţia standard a produsului e de 2 ani.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor un aparat premium capabil să spele pentru 4 persoane. Acest lucru se datorează capacităţii de 8kg la spălare şi 5 la uscare.

Te-ar mai putea interesa