Samsung WD80TA046BE/LE, mașină cu uscător și Bubble

Samsung WD80TA046BE/LE e un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe, iar față de alte modele se evidențiază cu opțiunea de uscător. În acest fel spală 8kg și uscă 5kg. Cum ne-a obișnuit Samsung, acest model vine cu Eco Bubble și Bubble Soak așa încât rufele să fie spălate eficient energetic și petele scoase.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat avansat tehnologic care e de tipul 2 în 1. Din imaginea alăturată

Păreri pro și contra

Modelul Samsung WD80TA046BE/LE e o mașină de spălat cu uscător care are mai multe lucruri pozitive printre care cele mai importante sunt următoarele:

  • Tehnologia AirWash e un care ține de uscător și presupune igienizare și eliminarea de mirosuri fără a folosi apă sau detergent.
  • Motorul e unul Digital Inverter garantat la 10 ani și care e certificat să funcționeze 23 ani.
  • Întreținerea aparatului e una simplă având în acest sens program Eco Drum Clean care curăță tamburul. Sertarul cu detergent va fi mereu curat deoarece e unul de tip Sty Clean.
  • Are noua etichetă energetică cu un consum de 63 kWh la 100 cicluri în cazul mașinii de spălat și 326 kWh la 100 cicluri de spălare+uscare. Are eficiență energetică C la spălare și E la spălare+uscare.

Există și unele dezavantaje, printre acestea numărându-se faptul că nu e slim și că nu are caracteristică smart.

Per ansamblu, acest mode e pentru acele persoane care vor un aparat modern și ușor de folosit pentru acasă.
Are o fiabilitate foarte bună, iar raportul calitate/preț e excelent. La construcția sa fiind folosite piese de calitate precum cuvă din inox și motor inverter.
În cazul în care doriți o mașină cu capacitate mai mare atunci recomand un Whirlpool, dar nu are uscător.

Te-ar mai putea interesa