Samsung WD80T4046CX/LE, model cu uscător şi EcoBubble

Samsung WD80T4046CX/LE e o maşină de spălat rufe modernă cu uscător integrat. Faţă de alte modele are Eco Bubble, Bubble Soak, Air Wash şi Steam.
Capacitatea o face un aparat suficient pentru o familie de până în 4 persoane. Asta deoarece are capacitate de spălare de 8kg şi uscare de 5kg.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat cu design plăcut şi cu un panou de comandă modern.
Dacă vreţi ceva pe alb atunci vă recomand modelul acesta.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WD80T4046CX/LE e unul non smart, dar cu un panou de comandă modern uşor de folosit. În centrul panoului e un buton rotativ în jurul căruia sunt inscripţionate butoanele, iar în partea dreaptă este un ecran mare pe care sunt afişate informaţii importante privind procesul de spălare.
Clasa de eficienţă energetică e B, fiind una combinată între spălare şi uscare. Consumul de energie e unul de 6,48 kWh pentru spălare şi uscare încărcătură completă în program 60 grade. Dacă doar spălaţi atunci consumul e de 1,04 kWh.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 54 decibeli la spălare, 73 la centrifugare şi 59 la uscare.
Lucru util pe partea de întreţinere ar fi sertarul Stay Clean care presupune că va rămâne tot timpul curat. Mă refer la sertarul pentru detergent.
Dacă aveţi haine cu pete care ştiţi că sunt greu de scos atunci o să vă ajute funcţia Bubble Soak care are buton dedicat. Aceasta ţine 30 minute şi îndepărtează pete persistente.
Pentru reîmprospătarea hainelor aparatul are AirWash. În acest fel e folosit aer cald pentru eliminarea mirosurilor şi bacteriilor.
Venind cu Eco Bubble înseamnă că aparatul poate spăla calitativ şi cu apă la temperaturi mici. Detergentul e transformat în bule şi pătrunde în ţesături. Cu această tehnologie se economisesc resurse (curent).