Samsung WD10T634DBH/S7, model de 10,5kg cu uscător

Samsung WD10T634DBH/S7 este o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 10,5kg aşa încât să fie utilă unei familii compuse din 5-6 persoane. Faţă de alte modele uscător integrat cu capacitate de 6kg.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu consumă mult curent, clasa de eficienţă energetică combinată (între spălare şi uscare) fiind B cu un consum de 8,5 kWh per ciclu. Nici consumul de apă nu e mare deoarece per ciclu e de 147 litri.


Păreri pro şi contra

Dacă vă preocupă nivelul de zgomot al modelului Samsung WD10T634DBH/S7 atunci trebuie ştiut că la spălare e de 52 decibeli, la centrifugare e de 73, iar la uscare 62.
Este un model smart deoarece are AI Control şi suport pentru Smart Things. În acest fel poate fi supravegheat de pe un telefon cu aplicaţia Smart Things preinstalată.
Ceva caracteristic maşinilor de la Samsung e Eco Bubble, iar acest model are aşa ceva. Acest lucru presupune spălare la temperaturi mici, dar în profunzime, prin faptul că detergentul e transformat în bule aşa încât să pătrundă rapid în ţesături. În felul acesta se fac economii de curent.
Un alt lucru întâlnit la maşinile Samsung e sertarul Stay Clean care presupune că sertarul cu detergent va fi mereu curat.
Dacă vreţi să reîmprospătaţi nişte haine atunci veţi la dispoziţie Air Wash care presupune igienizare şi eliminarea mirosurilor fără a folosi apă sau detergent. E folosit doar aer foarte fierbinte.
Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 60x60x85 axlxî cm. Trebuie să ţineţi cont de faptul că e un aparat 2 în 1.
Un alt minus e că acest model nu are Add Wash, adică acea uşiţă suplimentară care permite adăugarea de rufe chiar dacă aparatul a început să spele.

Per ansamblu acest model e unul cu multe dotări utile şi cu o fiabilitate peste medie. De exemplu motorul e garantat la 10 ani, iar maşina are 2 ani garanţie care poate fi extinsă.

Te-ar mai putea interesa