Samsung RT35K553PS9/EO, frigider modern cu 2 uși

Samsung RT35K553PS9/EO este un frigider dotat cu NoFrost și cu o capacitate de 364 litri (e vorba despre un volum net). Se adresează persoanelor interesate de un aparat de 171 centimetri care să poată ține la rece o cantitate impresionantă de alimente și care în caz de întrerupere a curentului să aibă o autonomie ridicată (8 ore în cazul acestui model).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat premium care este apreciat de ei mai mulți cumpărători. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

 

Nu trebuie să confundăm No Frost cu Low Frost  sau alte tehnologii apropiate ca denumire, deoarece oferă dezghețare automată atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Am remarcat că noua generație oferă și alte tehnologii foarte importante care trebuie menționate: Smart Conversion 5 in 1 (mai multe setări pentru congelator), Twin Cooling Plus (curenți de aer independenți), Digital Inverter și filtru dedorizant.

Culoarea aparatului este argintiu și consider că arată foarte bine și alături de aparate pe inox. Nu este un aparat care te va trezi noaptea din somn întrucât are un nivel de zgomot de 40 decibeli. Atât congelatorul, cât și frigiderul au rafturi și suporturi generoase. Din imaginile de prezentare se vede foarte bine cum este organizat interiorul. Nu am ce să-i reproșez, arată bine și aveți tot ce aveți nevoie.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, avem un aparat premium de la un brand de top, capacitatea mare și multitudinea de tehnologii incorporate. Un alt lucru util a fi că arepanoul de control la exterior și butoanele sunt tactile. Congelatorul are un Ice Maker care poate fi mutat în caz că stă în cale (dar și suport pentru ouă). Am uitat să menționez că din păcate nu are dispenser de apă, dar pot fi puse sticle de 1 litru pe ușă.

Deci, dacă te interesează un aparat frigorific care să fie rezistent și să poată ține multe alimente la păstrare atunci acest model Samsung RT35K553PS9/EO ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa