Beko RCNE560E40DZMN, model de 510 litri cu NeoFrost Dual Cooling

Beko RCNE560E40DZMN e o combină foarte spațioasă deoarece are capacitate de 510 litri. Spre deosebire de alte modele acesta are dozator de apă așa încât să puteți bea apă rece atunci când doriți.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător premium. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare gri, producătorul scriind că e gri sidef.

Păreri pro și contra

Modelul Beko RCNE560E40DZMN e unul care se evidențiază cu mai multe aspecte pozitive.
Cel mai important e sistemul de răcire întrucât discutăm despre unul NeoFrost Dual Cooling. Acesta presupune o combinație între No Frost și Active Dual Cooling. Primul lucru presupune că are sistem de răcire care nu produce gheață, iar al doilea că fie care compartiment are propriul sistem de răcire.
Un alt lucru care nu trebuie neglijat e faptul că nu consumă mult curent. E vorba despre clasa E cu un consum de 303 kWh pe an.
Aparatul are niște dimensiuni ok de 192x70x75 îxlxa cm, iar din această cauză putem spune că nu va ocupa prea mult loc.
Compartimentarea interioară e una bună deoarece avem congelator cu 3 compartimente și frigider cu două compartimente, 3 rafturi din sticlă, raft pentru sticle și 3 suporturi la ușă.

În privința nivelului de zgomot trebuie să scriu că nu e un aparat gălăgios deoarece are 38 decibeli. E un nivel normal pentru un astfel de aparat.

Din păcate nu are facilități smart, adică de supraveghere e pe telefon, dar nici nu cred că sunteți interesați de așa ceva. În cazul în care vreți neaparat ceva cu facilități smart atunci vă recomand un model de la Bosch.

Acest model vine de la un producător premium a cărui electrocasnice sunt comercializate la nivel european.

Te-ar mai putea interesa