Samsung RS68A8831S9/EF, side by side cu Twin Cooling Plus

Samsung RS68A8831S9/EF este un aparat frigorific de dimensiuni generoase și care poate fi comparat cu 2 frigidere ori combine. Oricum, dacă e să comparăm acest model cu o combină, pare să fie o combină „full option” sau premium cu spațiu mult peste medie. Are două uși însă nu sunt precum la altele ci sunt de o parte și de alta, una pentru frigider și alta pentru congelator. Pentru acesta trebuie să fiți dispuși să cheltuiți bani deoarece e scump, dar prețul îl consider corect. Există astfel de modele care pot costa și de 2 ori mai mult, dar nu văd sensul.

Alternative sunt alte side by side-uri ori chiar niște combine mai mari, dar alte tipuri de aparate frigorifice nu se pot compara cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total al acestui aparat este de 609 litri care e împărțit astfel: congelator de 225 litri și la frigider volumul e mai mare – 409 litri. Ambele compartimente prezintă acea tehnologie numită No Frost. E dotat cu afișaj LED, clasa energetică A++, dozator apă, dar și interfață touch. Frigiderul are 4 rafturi din sticlă, un raft pentru sticle, suporturi, compartimente speciale etc. Atât congelatorul cât și frigiderul au iluminare interioară cu LED.

Pe partea de finisaje se poate observa designul pe negru cu suprafețe lucioase, becuri LED la interior, mânere verticale, sistem de control electronic etc. Alte caracteristici sau tehnologii: Twin Cooling Plus, DIgital Inverter, Ice Maker, funcții de răcire rapidă și congelare rapidă.

Plusuri: are un sistem de răcire avansat, arată foarte bine, conversie Smart 5 în 1, fiabilitate ridicată și control electronic.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung RS68A8831S9/EF este recomandarea mea pentru cei care vor ceva mai mare și mai performant. Cu acesta nu veți mai avea nevoie de altceva și dacă e să optați pentru un alt brand, nu prea sunt alternative. Majoritatea producătorilor oferă soluții compacte, dar puțini sunt cei care oferă ceva mai mult. Arată foarte bine și cam toate arată la fel, adică mai pătrățoase cu control electronic în interior pe peretele lateral al frigiderului (nu iasă mult în evidență).

Te-ar mai putea interesa