Samsung RS68A8531B1/EF, side by side cu sistem de conversie Smart 5 in 1

Samsung RS68A8531B1/EF este un side by side mai deosebit și nici nu putea fi altfel, deoarece vorbim și de un volum de peste 600 litri. Mai precis are 634 litri adică un frigider foarte mare și se poate vedea din imaginea de jos, dar și un congelator pe măsură. Sunt numeroase rafturi, suporturi și sertare pe care puteți pune orice aliment sau recipient indiferent de mărime. Poate că nu pare mare, însă pe adâncime are 71 cm, adică ar trebui pus lângă mobilier ca să nu vă încurce. Cu alte cuvinte va fi integrat parțial în mobilier iar priza pentru acesta trebuie să fie pe lateral sau în partea superioară ca să aveți acces la el în caz că trebuie să mutați aparatul.

Prețul său este cam piperat, adică nu este un aparat pentru oricine și nu vedeți pe orice model tehnologie Smart Conversion (adică puteți seta congelatorul să funcționeze precum un frigider sau să-l opriți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că pe negru s-ar potrivi mai mult decât pe inox deoarece aveți parate pe aceeași culoare. Totuși, dacă v-ați răzgândit în ceea ce privește culoarea și nu v-ar interesa alt brand, Samsung RS68A8520S9/EF este recomandarea mea în special că arată cam la fel și prețul este apropiat de cel al modelului prezentat mai sus.

Cel pe inox face parte dintr-o generație anterioară, dar care a fost destul de mult apreciată motiv pentru care sunt atât de multe recenzii. Eu aș opta pentru o generație mai nouă chiar dacă costă puțin mai mult, dar nu este cazul aici pentru că modelul prezentat este mai atractiv. Ar mai fi și alte capitole la care excelează și care le-aș reaminti: consum mai mic de energie (Clasa E), nivelul de zgomot mai redus (36 dB) și performanțe mai bune de congelare.

Un consum mai mic de energie se poate obține folosind acel Smart Conversion adică folosiți congelatorul ca frigider sau îl opriți.

Concluzie

Samsung RS68A8531B1/EF excelează la cele mai multe capitole și finisajul dark inox chiar arată bine în comparație cu soluții doar pe negru.

Te-ar mai putea interesa