Samsung RS68A8520S9/EF, side by side cu dozator fără racordare

Acest side by side este un model de top care va impresiona și se poate observa asta doar după cum arată. Noile modele arată tot mai bine, dar și la interior vedem îmbunătățiri importante. Samsung RS68A8520S9/EF este cel de jos și oferă un volum net total impresionant – 609 litri. Aparent nu pare să fie mai mare decât restul și se datorează tehnologie SpaceMax, însă și pe adâncime a crescut (la 71 cm). Pe lungime și înălțime nu văd diferențe față de altele și mai toate side by side-rile au cam 90 cm lățime.

Costă ceva mai multe decât alte tipuri de aparate frigorifice, însă sunt și frigidere foarte late cu volum generos are pot fi scumpe. Până la urmă, tehnologiile de top pot ajunge pe toate aparatele, în special cele mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Producătorul ales să pună panou de control al interior, însă dozatorul poate fi controlat, evident prin intermediul controlului touch aflat în partea de sus. Acesta oferă atât apă rece, cât și cuburi cu gheață, iar racordarea nu este necesară. Are recipient la interior, unde se poate vedea și cantitatea de cuburi. Oricând puteți savura o băutură cu cuburi de gheață și nu este nevoie de un aparat suplimentar și să folosiți o tavă.

Sistemul de dezghețare automat No Frost este standard pe acestea și este însoțit chiar de altele, care oferă condiții de păstrare mai bun pentru alimente. Cu Smart Conversion și Twin Cooling Plus, voi alegeți cum veți folosi aparatul pentru că aveți curenți de aer independenți și congelatorul poate deveni un frigider suplimentar.

Un aparat atât de mare oferă și performanțe de răcire și congelare foarte bune, o autonomie fără curent satisfăcătoare, nivel de zgomot redus, iluminare interioară bună și multele altele.

Concluzie

Când alegeți un aparat de la un brand cu experiență, veți alege fiabilitate și performanță. Samsung RS68A8520S9/EF reprezintă o soluție de top, iar variante mai accesibile (Samsung RS67A8810WW/EF este alb) există în caz că nu vă doriți chiar atât de mult volum sau nu sunteți dispuși să cheltuiți atât de mult.

Te-ar mai putea interesa