Samsung RS67A8810WW/EF, side by side alb

Un aparat frigorific de top este un model cu caracteristici tehnice foarte bune și cu materiale mai de calitate. În plus trebuie să fiți dispuși să cheltuiți mai mult deoarece are tehnologii moderne care vă vor fi de folos, dar și brandul dictează prețul. Astfel, că un Samsung RS67A8810WW/EF ca cel din imaginea de jos nu și-l poate permite oricine dar sunt destui de mulți clienți care îl folosesc și sunt foarte mulțumiți de alegere. Trebuie să știți că în multe cazuri prețurile sunt justificate și calitatea nu lipsește.

Chiar și un aparat alb poate să iasă în evidență sau poate că nu vă doriți acest lucru, astfel că va fi instalat lângă un mobilier complet alb sau incastrat într-un perete cu aceeași culoare. Voi decidețiVine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model care nu necesită incorporare, însă voi decideți cum alegeți să-l montați. Îmi place cum arată, adică are un design minimalist, dozatorul de apă și gheață este destul de util pentru cei care doresc să savureze o băutură rece sau doar apă. Nu avem un control touch la exterior, ci se află la interior în dreapta, adică în frigider. Acesta nu este foarte evident însă este vizibil pentru că are un scris albastru și interfața este una intuitivă.

Este mare, dar și foarte silențios, deoarece vorbim de o valoare de numai 36 dB. Se laudă că face parte dintr-o serie cu SpaceMax, adică pentru aceleași dimensiuni, are o capacitate mult mai mare. Cu TwinCooling, aparatul poate fi convertit în 5 moduri diferite, însă cel mai important este acela că puteți folosi congelatorul ca și frigider. Astfel că în viitor puteți folosi un aparat diferit pentru congelare dacă nu mai face față frigiderul, adică a devenit destul de neîncăpător.

Concluzie

O combină frigorifică nu poate oferi atât de multe, poate reprezenta o alternativă (Heinner HCFD-H320GBKE++ este mult mai ieftină). Samsung RS67A8810WW/EF are un aspect plăcut atât la exterior, cât și la interior, un preț corect pentru ce oferă și o fiabilitate care nu poate fi pusă la îndoială.

Te-ar mai putea interesa