Heinner HCFD-H320GBKE++, side by side cu sticlă neagră

Aparatele frigorifice de top sunt cel de dimensiuni generoase, însă mai sunt și excepții când vorbim de congelatoare sau frigidere. Nu puteți alege un frigider pentru o bucătărie foarte mare și care doriți să fie precum cele din reviste. De aceea, un side by side ar fi o opțiune bună și chiar dacă pare a fi o achiziție scumpă eu aș opta pentru variantele ceva mai accesibile. Heinner HCFD-H320GBKE++ este un model diferit și se poate vedea din imagine. Modelele clasice au două uși mari care sunt pentru principalele compartimente, iar cel de jos are uși de tip French Door și două sertare pentru congelarea alimentelor.

Poate fi comparat cu o combină frigorifică pentru că are o lățime de 63 cm și adâncimea este chiar mai mare, astfel că rafturile sunt destul de spațioase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă plac variante cu lățime de 90 cm și cu două uși mari, acesta ar fi opțiunea preferată. Panoul de control este unul cu tehnologie touch și orice setare se poate face fără a mai deschide ușa, plus că sunt niște funcții în plus ca Holiday, avertizare acustic, blocare interfață etc (tipice pentru această categorie de aparat).

Partea frontală din sticlă neagră arată foarte bine și acest design s-ar potrivi perfect cu cel al altor aparate din bucătărie (plită, hotă, cuptor etc). Tehnologia de răcire No Frost este prezentă pe aceste aparat, iar cel de sus oferă și o caracteristică interesantă – Dual fresh zone. Printr-o apăsare de buton puteți schimba condiții de conservare pentru compartiment, astfel că în loc de fructe și legume puteți puse alte alimente perisabile (care necesită temperatură mai joasă – 0 grade C).

Concluzie

Chiar dacă pentru unii, acest brand nu inspiră foarte multă încredere, veți vedea că oferă soluții foarte bune la prețuri competitive. Heinner HCFD-H320GBKE++ este apreciat de clienți deoarece nu sunt multe aparate ca acesta și ceva mai ieftin ar putea fi un side by side clasic (cum ar fi Heinner HSBS-441NFBKF+) sau chiar cu volum mai mare dacă vorbim de același buget.

Te-ar mai putea interesa