Samsung RS66A8101B1/EF, side by side cu Full No Frost

Aparatul frigorific Samsung RS66A8101B1/EF poate fi confundat ușor cu o combină datorită formei sale, doar că e vorba de un side by side cu două uși mari – în stânga e congelatorul iar în dreapta e frigiderul. Acest model e unul premium și se adresează celor care vor ceva mai special într-o bucătărie spațioasă. Acest side by side nu ar trebui să lipsească dacă aveți suficient loc și poate că va fi pus pe lângă mobilier. Pentru o familie mai mare, nu are sens să achiziționați două frigidere, două combine frigorifice sau combină cu ladă frigorifică, deoarece nu veți ieși în câștig.

Alternative la acesta pot fi luate în calcul variantele mai performante sau unele cu volum mai mic. În general, aceste electrocasnice au un volum mare și reprezintă segmentul superior al aparatelor frigorifice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un sistem de răcire destul de avansat – Full No Frost, care reduce consumul deoarece controlează nivelul umidității (nu se mai formează atâta gheață). Volumul total e de 652 litri care e împărțit astfel: 243 litri la congelator și restul de 409 litri e la frigider. Consumul de energie e unul de 358 kWh pe an și dacă-l raportăm la volum, cred că e destul de redus (Clasa E).

Altele pot avea dozatoare pentru apă și cuburi de gheață (cum are LG GSJV91BSAE), dar și un IceMaker la interior mi se pare la fel de util. Vedem multe rafturi din sticlă, compartimente speciale, iluminare eficientă cu LED, sistem de dezghețare automat. Totuși, congelatorul e diferit de cel al combinelor deoarece e voluminos iar performanțele sunt impresionante – congelează 16 kg la 24 de ore. Mi se pare destul de silențios pentru un model cu volum așa de generos.

Concluzie

Aș spune că sunt multe motive pentru care l-aș recomanda: are un congelator destul de performant, design elegant, finisaj dark inox, sistem de răcire No Frost, iluminare cu LED, consum redus, conversie Smart 5 in 1, SpaceMax, compresor Digital Inverter. Samsung RS66A8101B1/EF se asortează perfect cu alte modele pe inox (nuanță mai închisă) și nu trebuie să fie toate de la același brand.

Te-ar mai putea interesa