LG GSJV91BSAE, side by side argintiu de dimensiuni generoase

Side by side-ul numit LG GSJV91BSAE este un model destul de generos și se poate vedea din imagine că oferă un interior mai mare (uși generoase). Nu este pe inox, ci este doar vopsit pe o culoarea mai atrăgătoare – argintiu. Arată foarte bine pe argintiu și se poate vedea din imaginea de jos că are 2 uși și nu 4 cum au altele. Majoritatea side by side-urilor cu două uși au mânere verticale și din câte vedeți mai jos, nu este o regulă care trebuie respectată neapărat.

Din imaginea prezentată se poate observa dozatorul de apă, dar nu este prezent acel control electronic de pe ușa aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aș putea spune că are chiar 3 uși pentru că ușa frigiderului mai are o ușiță mai mică care, evident, nu este atât de vizibilă. La interior are acel recipient pentru apă, raft pentru sticle, compartimente pentru legume/fructe și altele. Consumul de energie al acestui model este de 350 kWh și chiar dacă pare cam mare, trebuie să luăm în considerare și volumul. Vorbim de 635 litri care este de ajuns pentru o familie de 4-6 membrii.

Dotările sunt mai numeroase la aparatele de top și ele influențează destul de mult prețul aparatului. Multe dintre dotările sale le voi menționa mai jos dar poate că le-ați studiat și voi. Anumite caracteristici tehnice sunt standard, adică le vedem cam la multe aparate, iar altele sunt ceva mai bune.

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețare este una destul de generoasă dacă o raportăm la volumul compartimentului. Frigiderul este și el mare și rafturile oferă suficient loc pentru orice tip de articol, iar pe ușă pot fi puse sticle mici sau alte alimente. Caracteristica Door-in-Door este prezentă la acest aparat, astfel că aveți accesa rapid la ce aveți pus pe suporturile de pe ușă (este un mâner special în partea de jos). Are tehnologii moderne care nu le găsiți pe orice alt aparat: UVnano (reduce bacteriile de pe duza dozatorului), DoorCooling+, LinearCooling, ThinQ (conectivitate wireless) și design UltraSleek pentru ușă. Îl puteți controla vocal dacă doriți ca oricare alt aparat Smart din locuință.

LG GSJV91BSAE este un aparat cu lățime de 91 cm, astfel că este necesar un spațiu mai generos pentru instalare. Trebuie să vă asigurați că aveți o ușă suficient de lată la bucătărie ca să puteți muta aparatul.