Samsung RS66A8100S9/EF, frigorific de 641l cu No Frost

Samsung RS66A8100S9/EF e un frigorific în stil american (side by side) cu o capacitate mare de 641 litri (volum net).
E disponibil pe o culoare plăcută (adică inox), iar dacă vreţi ceva pe altă culoare atunci e disponibil acest model pe antracit.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu multe tehnologii utile (Twin Cooling Plus, No Frost, Smart Conversion şi altele).
Din poza de alături se poate vedea designul aparatului şi că nu are dispenser de apă sau gheaţă.


Păreri pro şi contra

Acest model Samsung RS66A8100S9/EF are Smart Conversion care presupune că interiorul poate fi convertit în 5 moduri: congelator+frigider (mod normal de funcţionare; regular), frigider+frigider (frigider max), congelator+frigider oprit (vacanţă),congelator oprit+frigider (economisire energie), frigider+frigider oprit (mini frigider).
Diferite lucruri pot fi controlate de pe panoul de comandă poziţionat în interiorul aparatului.
Pentru ca mirosurile să nu se îmbine acest model are Twin Cooling, adică fiecare compartiment are propriul circuit de răcire.
E echipat cu compresor Digital Inverter, lucru care oferă 10 ani garanţie compresorului. Datorită acestui compresor avem un aparat cu nviel redus de zgomot şi care poate să aibă o durată de viaţă de 21 ani (lucru testat).
Nivelul de zgomot al aparatului e de 38 decibeli.
Aparatul are noua clasă de eficienţă energetică, adică F cu un consum anual de 419 kWh. Vechea clasă e A+.
Dimensiunile sale sunt ceva mai mari faţă de o combină, fiind de 91x72x178 lxaxî cm. Iar, greutatea e de 112 kilograme aşa încât pentru amplasarea sa să fie nevoie de minim 4 persoane.
Are No Frost, lucru care înseamnă că nu se va produce gheaţă prin răcire şi din această cauză nu e necesară dezgheţarea compartimentelor frigider şi congelator.

Per ansamblu acest aparat e pentru persoanele interesate de ceva premium care să poată ţină în condiţii foarte bune o cantitate mare şi variată de alimente.

Te-ar mai putea interesa