Samsung RS64R5302B4/EO, side by side negru cu Non-Plumbing

Samsung RS64R5302B4/EO face parte din cea mai bună categorie de aparate frigorifice – side by side. Această categorie e un premium deci nu oricine și-o poate permite dar să nu credeți că are un preț nejustificat. De exemplu, acest model e aproape cât două combine frigorifice doar că arată mult mai bine, controlul electric e poziționat corect, consumul e mult mai mic (dacă facem comparația volum-consum). Este dotat cu un congelator care are o capacitate de congelare de 14 kg, dar cine și pune mai mult în el? Cea mai bună combină poate avea un congelator cu capacitate de maxim 9 kg/24 de ore dar oricum acesta nu este un criteriu de alegere a unui side by side.

Referitor la preț… ținând cont de cele anterior menționate și că are Full No Frost, eu cred că este actractivă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total care vă interesează e cel de 617 litri și mai sunt câteva modele similare cu specificații similare, doar că sunt pe o culoare diferită. Spre deosebire de alte aparate (frigidere, combine), la acesta compartimentele principale sunt în stânga și în dreapta. Însă, frigiderul e poziționat întotdeauna în dreapta și are compartimente speciale dar și suporturi deosebite pentru diverse.

Ar mai fi de spus că nu oricine are spațiu pentru a-l pune. Nu ar fi problemă înălțimea sa sau adâncimea sa, dar din poza de sus se observă că e lat – 91.2 cm. Deci, s-ar putea să nu-l puteți pune în locul vechiului aparat, oricare ar fi el. Bineînțeles, recomand să-l puneți în bucătărie deoarece e un aparat modern și cu care vă puteți impresiona prietenii. Sistemul de răcire No Frost e obligatoriu la astfel de aparate deoarece vă reduce din consum (controlează mai bine umiditatea din interior). Deci, dezghețarea e automată la congelator și nu manuală.

Plusuri: aspect premium, tehnologii de ultimă generație, dozator de apă fără racordare, fiabilitate și volum generos.
Minusuri: nu sunt.

Pe partea de funcții Samsung RS64R5302B4/EO are următoarele: alarmă ușă, vacanță, iluminare LED, super-congelare și super-răcire. Funcția holiday sau vacanță nu e prezentă pe orice aparat și după cum se și numește, e utilă atunci când sunteți plecat. Adică consumul scade pe o perioadă îndelungată deoarece nu mai are cine să umble să mai deschidă ușile.

Te-ar mai putea interesa