Samsung RS64R5302M9/EO, side by side cu Space Max

Samsung RS64R5302M9/EO este unul dintre cele mai mari aparate side by side de pe piață și care vine cu Full No Frost, All Around Cooling (MultiAirFlow), Space Max (mai mult volum interior pentru aceleași dimensiuni exterioare), dozator apă fără racordare, Ice maker, filtru dezodorizant. Datorită faptului că are Full No Frost nu va trebui să vă pierdeți timpul cu dezghețarea ori decongelarea aparatului întrucât nu se produce gheață. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri când trebuie să țină la păstrare o cantitate mare de alimente.

Aspectiv nu ai ce să-i reproșezi, iar la interior are foarte multe rafturi și suporturi așa încât să puteți depozita cât mai multe alimente.

Pe partea de caracteristici se evidențiază capacitatea de 617 litri (volum net), cu clasa F de eficiență energetică și numeroase tehnologii noi. Poate că vă faceți probleme că are un nivel de zgomot mare și o să vă trezească din somn, dar nu e deloc așa deoarece nivelul de zgomot e de 39 decibeli, deci destul de mic. All Around Cooling e acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi, iar asta vă va ajuta deoarece toate alimentele din aparatul frigo vor avea parte de același tratament indiferent de raft.

Congelatorul e unul foarte bun deoarece are o capacitate de congelare de 14 kilograme la 24 de ore, combinele frigorifice având capacități pe jumătate.

Pentru achiziția acestui model ar fi toate acele dotări speciale menționate sus, fiabilitate ridicată, că e ușor de întreținut și că poate ține la rece o cantitate mare de alimente.
Contra achiziției ar fi că nu are un preț foarte atractiv, dar este justificat în mare parte.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la păstrare diferite alimente vă recomand acest model Samsung RS64R5302M9/EO. Aparatul are o fiabilitate foarte bună motiv pentru care are o garanție de 2 ani, iar dacă vrei poți să o extinzi la mai mult se poate face foarte ușor.