Samsung RF50A5002S9/EO, side by side cu finisaj elegant

Ca multe alte side by side-uri, Samsung RF50A5002S9/EO vine cu sistem de răcire avansat Full No Frost, Twin Cooling Plus, compartimente mari la congelator. Am pus o poză în partea de jos pentru a vă face o idee, iar pentru cei care vor să vadă și interiorul, însă se poate observa că nu este un model clasic, ci unul cu frigider în partea de sus care are două uși. Oricum, e mult peste un aparat frigorific clasic iar consumul de energie e destul de scăzut dacă-l raportăm la volumul total.

Dacă vi se pare cam scump, atunci ar trebui să optați pentru un model puțin mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Side by side-ul de mai sus are un volum destul de generos și e împărțit destul de bine astfel că aveți un congelator destul de mare. Aș putea pune că acest model e cât două combine frigorifice, deci e numai bun pentru o familie numeroasă. Consumul e destul de mic cu un sistem de răcire No Frost (la ambele compartimente), motiv pentru care o clasă de eficiență energetică atât de bună. Oricum, când alegeți un aparat mare nu ne uităm doar la consum, ci și la ce oferă.

Rafturile sunt așezate decent, astfel în cât se pot pune chiar și vase mai mari și sticle. Congelatorul are sertare spațioase și poate că vă place acest tip de congelator. Finisajul anti amprentă este tot mai căutat de cei care au avut aparate pe inox, dar nu le plăcea că rămâneau urme pe suprafețe.

Nu vine cu multe accesorii deoarece e vorba de un model destul de dotat și în care se poate pune orice indiferent de dimensiuni.

Plusuri: arată foarte bine, control de tip touch la interior, rafturi mari, consum mic de energie, iluminare LED, fiabilitate, aparat de gheață automat.
Minusuri: nu sunt.

Samsung RF50A5002S9/EO este un aparat electrocasnic mare și de aceea, nu poate fi pus în orice bucătărie. În general, aceste aparate sunt incorporate în mobilier sau poate îngropate în perete pentru a nu ocupa mult spațiu.