Samsung RL436EFBASL/EO, combină clasa E de 185cm

Samsung RL436EFBASL/EO e o combină frigorifică încăpătoare cu o capacitate de 458 litri și dozator de apă. Vine cu cele mai noi tehnologii așa încât întreținerea să fie simplă și consumul de curent minim.
Are clasa E de eficiență energetică cu un consum de 290 kWh pe an. Asta în condițiile în care volumul e de 458 litri, după cum am mai scris mai sus.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care pe lângă No Frost și All-Around Cooling are și dispenser de apă. Acest lucru vă va ajuta să savurați apă rece de la frigider.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung RL436EFBASL/EO e unul cu volum net de 458 litri compartimentat foarte bine. Partea de frigider are 4 rafturi, două compartimente (pentru fructe și legume) și 4 rafturi pe ușă. La congelator avem 4 compartimente așa încât să intre cât mai multă carne.

Cum e în cazul altor aparate modele și acesta are ceva similar Multiflow care asigură un debit de aer multiplu.
No Frost e un sistem de răcire care presupune dezghețarea automată așa încât să nu vă pierdeți timpul cu acest proces.
Compresorul e unul digital inverter garantat la 10 ani așa încât să avem un aparat de îndelungă folosință în adevăratul sens al cuvântului

Dimensiunile sunt ceva mai mari decât la alte modele, dar nu exagerate. Discutăm despre dimensiuni de 70x74x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 93 kilograme.

Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci recomand modelul RL435ERBAS8/EO. Acesta nu are dispenser de apă, iar mânerele sunt unele integrate.

Per ansamblu, acest model e pentru cele persoane care vor un aparat care să arate bine și să aibă o capacitate mare de stocare.
Producătorul Samsung e cunoscut pentru aparatura sa de calitate superioară, iar alegând ceva de la ei o să aveți garanție calității.

Te-ar mai putea interesa