Samsung RL435ERBAS8/EO, model culoare inox cu clasa E

Samsung RL435ERBAS8/EO e o combină care vine cu o capacitate mare de 462 litri și se adresează celora care vor să pună la păstrat multe alimente.
În ciuda faptului că are o capacitate așa de mare, vine cu eficiență energetică E. Astfel consumul anual de curent e de 290 kWh.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de dimensiuni ceva mai generoase și cu un aspect minim.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung RL435ERBAS8/EO are un interior ceva mai spațios, iar compartimentarea e ușor diferită de ce întâlnim la alte branduri. În acest fel avem congelator cu 4 compartimente, frigider cu 4 rafturi (are și raft pentru sticle) și 5 rafturi pe ușă.
În privința congelatorului trebuie să adaug că vine cu o capacitate de îngheț de 10kg la 24 ore.
Pentru a putea vedea totul clar la interior are iluminare cu LED.

Samsung precizează că aparatul consumă cu 20 procente mai puțin curent deoarece are iluminare LED și compresor tip Digital Inverter.

Chiar dacă e ceva mai mare nu are nivel de zgomot mare, deoarece discutăm despre 41 decibeli. Dacă ar fi să comparăm acest zgomot cu cel al altor aparte atunci am vedea că e similar.

Aparatul vine cu multe dotări utile printre care aș menționa tehnologii precum No Frost, All-Around Cooling și compresorul Digital Inverter.
No Frost e o caracteristică modernă care presupune că nu e nevoie să dezghețați manual aparatul deoarece acesta e un proces automat, iar All-Around Cooling presupune o răcire uniformă în tot frigorificul.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un frigorific foarte încăpător, ușor de întreținut și care să aibă un consum mic de curent.

Dacă sunteți de părere că acest model e prea mare atunci există varianta Samsung RB38T600ESA/EF.

Te-ar mai putea interesa