Samsung RH69B8941B1/EF, păreri side by side 645 litri

Samsung RH69B8941B1/EF e un frigorific de top din categoria side by side. Spre deosebire de modelul RH68B8841S9/EF de la același producător, cel de față are dispenser mascat. Pe lângă dotările de top acest model aer și o culoare mai specială – dark inox (inox închis).

Producătorul Samsung e unul din Coreea de Sud, iar toate frigorificele lor tind înspre premium, chiar dacă unele nu sunt. În privința modelului acesta trebuie să scriu că e unul premium și că are dotările specifice acestui producător. Printre acestea se numără Clean Back, Space Max și altele.

  • Capacitate mare
  • Sistem răcire avansat
  • Dispenser apă
  • Ice Maker

Există mai multe lucruri avantajoase la acest aparat, iar principalele am să le enumăr și descriu în rândurile care urmează.
Are dispenser de apă și Dual Auto Ice Maker. Cel din urmă presupune că aparatul poate face gheață cuburi cât și fulgi (gheață spartă).
Spațiul interior e unul foarte încăpător în condițiile în care exteriorul e unul compact. Discutăm despre o capacitate netă de 645 litri.
Poate fi convertit în 5 moduri de funcționare, lucru numit Smart Conversion. Mai exact congelatorul se poate transforma în frigider, dezactiva etc.
Sistemul de răcire e unul avansat, fiind vorba despre No Frost cu Twin Cooling Plus. Primul lucru presupune răcire fără nevoie de dezghețare, iar al doilea lucru presupune că aparatul are două sistem de răcire.
Pentru sticle are un raft special de 105 centimetri față de 82 cât au alte modele. Acest lucru permite stocarea unor sticle mai mari.

Ca aspecte negative ar trebuie precizat prețul ușor peste medie și dimensiunile superioare unei combine frigo. E vorba despre dimensiuni 92x72x178 lxaxî cm.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii, iar pe acești bani primim un model de top de la un producător care-și respectă clienții.
Probabil că și culoarea neagră va fi una dintre criteriile de alegere ale acestui aparat.

Te-ar mai putea interesa