Samsung RH68B8841S9/EF, păreri side by side clasa E

Samsung RH68B8841S9/EF e un frigorific din categoria side by side-urilor pentru acele persoane care vor ceva premium. Prin premium înțeleg ceva cu capacitate mare, eficiență energetică bună și dispenser.
Venind de la Samsung acest model are o multitudine de facilități caracteristice frigorificelor de la ei. Printre acestea se numără Clean Back, SpaceMax, Smart Conversion și altele.

Modelul acesta are o capacitate de 627 litri, dar dimensiunile acestuia nu par mari întrucât e vorba un model cu Space Max. Această facilitate presupune exterior compact și interior cu capacitate mare.
De la exterior se poate vedea că are dispenser de apă, iar dacă deschideți ușa atunci vedeți cp are și Ice Maker (adică aparatul poate să facă și gheață)

  • Volum de 627 litri
  • Clasa E de eficiență
  • Dispenser
  • Full No Frost

Sunt mai multe lucruri avantajoase pentru care cineva ar alege acest model, iar printre acestea se numără eficiența energetică, lucrurile menționate mai sus și sistemul de răcire foarte bun.
Aparatul are Smart Conversion, adică 5 moduri de conversie. Printre acestea e frigider max (ambele compartimente sunt transformate în frigider), vacation, energy saving (congelatorul e oprit) și mini fridge.
Twin Cooling e un alt lucru util care ține de răcire și presupune că Samsung RH68B8841S9/EF are două sistem de răcire independente.
Pentru o organizare mai bună a spațiului, acest side by side de la Samsung are raft pentru sticle. Spre deosebire de alte rafturi, acesta are o înălțime de 105 mm.

Nu sunt aspecte negative la acest aparat, dar trebui să țineți cont de faptul că are niște dimensiuni mai mari decât ale unei combine. În acest fel trebui să aveți ușa la bucătărie de o anumită lățime deoarece aparatul e de 92x72x178 lxaxî. Probabil că nu o să aveți probleme cu o ușă de 95 cm.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un frigorific complet și care să poată țină la rece o cantitate mare de alimente.

Te-ar mai putea interesa