Samsung RB3VTS104SA/EO, combină frigorifică de 186 cm

Combinele frigorifice pot avea diferite dimensiuni, iar acestea sunt influențate de volum. Cele mai multe modele au o înălțime de peste 170 cm, iar modelul Samsung RB3VTS104SA/EO este de 186 cm după cum am și menționat. Majoritatea au lățime de 60 cm, iar excepții pot fi la model cu volum mult peste 350 litri. Nu cred că-l veți alege pentru că are o anumită capacitate, ci pentru că are tehnologii și dotări de top, plus un design atrăgător.

Prețul este unul corect și mulți clienți apreciază acest aparat. Cu alte cuvinte raportul calitate/preț este foarte bun și ar mai fi și alte combine interesante de la acest brand, dacă niște specificații nu vă convin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat frigorific cu eficiență energetică atât de bună merită ales chiar dacă are un preț ușor peste buget. Un consum anual de numai 240 kWh pentru un aparat cu capacitate de 317 litri este satisfăcător. Tehnologia No Frost are un rol important în acest sens, dar și compresorul Digital Inverter.

Dezghețarea automată este standard la parate atât de avansate și în congelator nu se mai formează gheață în exces. Nivelul de zgomot este redus (39dB) pentru ca să nu deranjeze foarte mult. Se vede doar din imaginea de prezentare că aparatele noi oferă suporturi generoase chiar și pentru sticle de 1 litru și parcă un side by side nu mai pare atât de atractiv.

Păreri pro și contra

Are tehnologie Twin Cooling care răcește uniform și separat cele două compartimente generoase (frigider și congelator), pentru o conservare mai bună a alimentelor și se împiedică amestecarea mirosurilor. Ușile sunt reversibile pentru ca voi să puteți instala aparatul unde doriți, iar mânerele integrate sunt poziționate pe lateral (Stânga și dreapta). Designul este simplu și pe o culoarea modernă – argintiu. Iluminarea interioară e asigurată de tehnologia LED care a ajuns să fie standard, iar conținutul e destul de vizibil.

Samsung RB3VTS104SA/EO are un sertar special pentru fructe/legume deoarece e echipat cu un buton care permite reglarea umidității din interior. Are un interior destul de flexibil, adică putem ajusta rafturile și suporturile în funcție de alimente sau recipiente.

Te-ar mai putea interesa