Samsung RB34T671ESA/EF, combină clasa A++ cu SpaceMax

Samsung RB34T671ESA/EF este o combină frigorifică modernă cu un volum de 340 litri, sistem de răcire No Frost şi compresor Digital Inverter. Are tehnologie SpaceMax, adică design compact la exterior şi capacitate internă suplimentară.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar tehnologia No Frost e una premium care garantează răcire fără acumulare de gheaţă. La exterior e de culoare inox, fiind unul de tipul anti-amprentă.


Păreri pro şi contra

Combina Samsung RB34T671ESA/EF are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 256 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul o să vă sară în ajutor autonomia fără curent de 18 ore.
Dimensiunile sale sunt de 60x60x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 66kg. Sunt nişte dimensiuni deloc mari având în vedere volumul mare de340 litri.
Mai sus am menţionat All-Around Cooling, acest sistem presupunând o răcire uniformă în tot aparatul. E asigurată o temperatură constantă care urmare a aerului rece care e suflat în dreptul fiecărui raft.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 35 decibeli. Acest lucru e datorat şi faptului că vine echipat cu motor Digital Inverter. Acest tip de compresor îşi reglează automat viteza în funcţie de necesarul de căldură. Consumul de curent al unui astfel de compresor e cu vreo 50 procente mai redus. Compresorul e garantat la 10 ani.
Partea de frigider are un volum net de 228 litri cu 4 rafturi şi 3 rafturi pe uşă. Congelatorul are un volum de 112 litri cu 3 compartimente care au o capacitate de îngheţ de 13kg la 24 de ore.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună prin faptul că are o garanţie standard de 2 ani, iar în momentul de faţă e o promoţie cu 5 ani garanţie, dar trebuie citit regulamentul campaniei (e disponibil pe site-ul Samsung).

Per ansamblu acest aparat e unul modern şi uşor de utilizat pentru persoanele care vor un frigorific în care să se poată baza.

Te-ar mai putea interesa