Samsung RB38T676DSA/EF, combină frigorifică cu All around coooling

Generațiile noi de combine frigorifice au tehnologii noi care nu le veți găsi pe variante mai accesibile sau de la concurență. Samsung RB38T676DSA/EF este una dintre acestea și nu se adresează oricui, ci numai utilizatorilor care știu ce vor. Spun asta pentru că are un preț ușor piperat, dar îl consider justificat. Până la urmă oferă un volum total net de aproape 400 litri, deci l-ați putea compara cu un side by side de dimensiuni reduse. Chiar și acele side by side-uri accesibile nu sunt oferite de producători precum Samsung și nici nu oferă tehnologiile de top de care vă spuneam.

Față de alte modele, acesta oferă mai multe compartimente speciale, iar voi puteți pune legume și fructe în ele, dar și alte tipuri de alimente (exemplu: pește sau carne proaspătă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este unul cu touch și se află la exterior, astfel că reglarea temperaturii se poate face mai ușor. Temperatura se reglează ușor și trebuie ajustată în funcție de temperatura din jur, dar și în funcție de alimentele care le puneți în el.

O capacitate de congelare de 14 kg la un congelator de 112 litri este acceptabilă și compartimentarea este decentă. Îmi place că are sertare de dimensiuni diferită pentru ca voi să puteți pune pungile mai mari în sertarul de jos și pachete mici în cel de sus.

Păreri pro și contra

Dimensiunile aparatului nu au crescut foarte mult și dacă o comparăm cu alte modele de 38 5 litri, veți observa că este destul de compactă. Se datorează tehnologiei SpaceMax care este prezentă doar la aparate mari și mai scumpe. Cu All around coooling veți avea aceeași temperatură indiferent de raft, suport sau compartiment. Evident, că tehnologia No Frost nu lipsește de pe acesta și rolul acestei tehnologii este de a reduce formarea de gheață de la interior, cu alte cuvinte are sistem de dezghețare pentru ca voi să nu vă mai faceți griji.

Samsung RB38T676DSA/EF poate fi pus cam oriunde în bucătărie în special datorită lățimii sale de numai 60 cm, dar și pentru că are uși reversibile. Tot mai multe aparate frigorifice oferă noul sistem de balamale, însă nu sunt ușor de mutat. Vă recomand un serviciu de schimbare a sensului care nu costă foarte mult.

Te-ar mai putea interesa