Electrolux EN6086MOX, combină frigo în stil side by side

Electrolux EN6086MOX e un frigorific care arată precum un side by side, dar e o combină. Capacitatea sa e una mare de 536 litri așa încât să încapă foarte multe alimente și să fie utilă unei familii mai mari.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu dozator de apă poziționat într-un mod accesibil.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare inox, producătorul menționând că e inox anti-amprentă.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EN6086MOX e unul cu clasa F de eficiență energetică așa încât consumul energetic să fie de 322 kWh pe an. E vorba despre noua clasă, cea veche fiind A++.
Ce am remarcat e că pe eticheta energetică e trecut un nivel de zgomot de 44 decibeli. E un zgomot puțin peste medie, media fiind 40 dB.

Vine cu Total No Frost, în cazul acestui model purtând numele FrostLess. Acest lucru presupune că dezghețarea se face în mod automat pentru frigider și congelator.

Compartimentarea e una foarte bună, partea de frigider având două rafturi, 3 compartimente și 6 locuri depozitare pe ușă (Electrolux scrie că aparatul vine cu doar două rafturi pe ușă, acest lucru depinzând de perspectivă). În congelator avem două compartimente.

Singurul dezavantaj al acestui model ar fi că are niște dimensiuni ceva mai mari de 91x77x178 lxaxî cm. Iar, greutatea e de 120kg. Înălțimea nu e mare deoarece combinele au înălțime 180-195 cm.

Per ansamblu acest model e unul încăpător și care vine cu o fiabilitate foarte bună.
Producătorul menționează că aparatul are încă 3 ani garanție, pe lângă cei 2 standard. În acest fel aparatul are 5 ani garanție.
Despre producător trebuie să scriu că e unul suedez și e numărul 2 după Whirlpool.
Dacă vă interesează o alternativă recomand acest model de la Haier.

Te-ar mai putea interesa