Samsung RB38T650EB1/EF review

Samsung RB38T650EB1/EF e o combină recent apărută pe piață care se remarcă prin faptul că e de culoare neagră și că are dispenser de apă.
Vine la pachet cu dotările clasice care le întâlnim la aparatele Samsung, adică Clean Back și All Around Cooling. Primul lucru presupune existența unui capac pe spatele aparatului, iar al doilea că răcirea se realizează uniform în fiecare colț al aparatului.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin o mulțime de lucruri utile. Un lucru deosebit, pe care l-am menționat deja mai sus, e faptul că are o culoare neagră. Acest lucru fiind un avantaj pe partea de aspect.

Avantaje și dezavantaje

Combina Samsung RB38T650EB1/EFE una care vine cu multiple avantaje, prețul ușor mare. Avantajele le voi menționa în rândurile care urmează, axându-mă pe cele mai importante.

Sistemul de răcire este unul No Frost, fiind ajutat de All Around Cooling. Primul lucru presupune că nu se produce gheață și nici condens, iar al doilea presupune că răcirea este realizată în mod uniform în tot aparatul.
Eficiența energetică este una clasa E cu un consum energetic 264 kWh pe an. În cazul în care se întrerupe curentul, aparatul beneficiază de o autonomie de 9 ore.
Dimensiunile sunt unele normale datorită tehnologiei SpaceMax care presupune interior spațios și exterior compact. Astfel aparatul are dimensiuni 60x66x203 lxaxî cm.

Dacă nu vreți neapărat ceva cu dispenser de apă atunci aș putea recomanda un model Bespoke precum Samsung RB34A7B5E22/EF.

Concluzia mea referitoare la acest aparat vine cu o multitudine de dotări utile care fac ca alimentele să rămână mai mult timp proaspete, iar întreținerea aparatului să se facă cu un efort minim.

Te-ar mai putea interesa