Samsung RB34A7B5E22/EF, păreri combină Bespoke

Samsung RB34A7B5E22/EF e o combină frigo din gama Bespoke pentru acele persoane interesate de ceva care să arate bine, să poată ține la rece o cantitate mare de alimente și să fie eficientă energetic.

Aparatul acesta frigorific are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceștia primim un aparat avansat tehnologic și care vine cu multe lucruri utile integrate. Cred că se poate vedea și din imaginea alăturată că panourile frontale pot fi schimbate cu unele de altă culoare întrucât vine din gama BeSpoke.

Păreri pro: Interiorul nu e doar foarte bine compartimentat, ci are și un raft special pentru sticle. E vorba despre un raft și poliță cu înălțime de 105 mm. La alte modele raftul are doar 83 mm.

Datorită tehnologiei SpaceMax acest aparat are un interior încăpător și un exterior Compact.

Un alt lucru caracteristic Samsung este Clean Back care presupune că aparatul are un spate ușor de curățat și protejat de diverși factori externi.

Aspectul exteriorul e unul foarte plăcut, panourile frontale având un efect de oglindă.

Păreri contra: Costul de achiziție e ușor mare, iar clasa eficienței energetice este E cu un consum de 254 kWh pe an.
Sistemul de răcire al frigorificului este unul No Frost, fiind ajutat de tehnologii precum All-Around Cooling și Metal Cooling. All-Around Cooling presupune că aparatul răcește în mod egal și constant tot interiorul, iar al doilea lucru presupune că alimentele sunt păstrate ca proaspete, chiar dacă deschideți des ușa frigiderului.

De final trebuie să scriu că acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva care să arate foarte bine, să aibă multe tehnologii utile și să vină de la un producător de top.
Dacă vă interesează o alternativă similară pe gri atunci recomand Samsung RB36T600CSA/EF.

Te-ar mai putea interesa