Samsung RB38T602DSA/EF, combină cu Space Max şi No Frost

Samsung RB38T602DSA/EF este o combină frigorifică modernă utilă celora care vor un aparat eficient energetic şi cu o capacitate mare. Este vorba despre noua clasă D şi un volum net de 390 litri.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar aparatul incorporează tehnologii moderne precum No Frost, Space Max şi All Around Cooling.
Din poză se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie şi cu un design minim. Culoarea e una anti-amprentă aşa încât să fie cât mai curat.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RB38T602DSA/EF vine cu Space Max adică e compact la exterior şi cu capacitate mare la interior. Partea de frigider are 4 rafturi pe uşă, 5 rafturi (are şi raft pentru sticle), compartiment fructe-legume. Partea de congelator are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 8kg la 24 de ore.
Modelul acesta are nişte dimensiuni bune de 60x66x203 lxaxî în centimetri. Nici greutatea nu e prea mare deoarece discutăm despre 71 kilograme.
Pe lângă consumul redus de electricitate de 211 kWh pe an are şi o autonomie de funcţionare fără curent de 9 ore. Consumul redus de electricitate se datorează şi compresorului tip inverter.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus deoarece discutăm despre 35 decibeli. Dacă e să comparăm acest nivel de zgomot cu cel ala altor modele atunci putem observa că e unul similar sau mai scăzut (comparativ cu al modelului Liebherr despre care am scris de curând).

Per ansamblu acest model e unul la nivelul cerinţelor din ziua de azi şi vine la un cost de achiziţie mediu. Există şi alte modele similare, dar acesta se evidenţiază prin aspectul minimal.
Legat de uşi ar trebui să adaug că e vorba despre unele reversibile, adică deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta. Deschiderea standard fiind înspre dreapta.

Te-ar mai putea interesa