Liebherr CNPel 4813, combină cu No Frost şi DuoCooling

Combina frigorifică Liebherr CNPel 4813 e una premium echipată cu tehnologii la zi precum No Frost şi DuoCooling. Prima presupune că nu va fi nevoie să dezgheţaţi frigiderul sau congelatorul, iar a doua presupune sistem de răcire individual pentru fiecare compartiment. Mai exact cu DuoCooling nu se vor îmbina mirosurile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Puteţi vedea din poză că are un design minim şi că e de culoare argintie. Se observă mânere integrate, iar tipul de uşi e reversibile, adică se pot monta cu deschidere înspre stânga sau dreapta.


Păreri pro şi contra

Liebherr CNPel 4813 e un frigorific care vine cu un consum anual de 201 kWh aşa încât are clasa D. Veche clasă de eficienţă energetică e A+++.
Foarte util e faptul are autonomie fără curent de 26 ore. Acest lucru înseamnă că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica.
Volumul net total al aparatului e de 344 litri, din care frigiderul are 243 litri, iar congelatorul are 101. Dacă tot am scris despre volum trebuie să menţionez că aparatul are o compartimentare foarte bine realizată deoarece frigiderul are 4 rafturi pe uşă, 4 rafturi la interior, un raft pentru sticle şi compartiment fructe-legume. Partea de frigider are 3 compartimente.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul mic, adică de 39 decibeli. E un nivel mai mic decât al altor electrocasnice şi similar cu cel al altor frigorifice.
Dimensiunile sunt medii înspre mari de 60x66x201 lxaxî cm, iar greutatea e de 73kg.

Per ansamblu acest model se adresează celora interesaţi de un produs de calitate de la un brand german. Liebherr e cunoscut pentru produsele de calitate din mai multe categorii (electrocasnice, construcţii, componente avioane etc).

Te-ar mai putea interesa