Liebherr CNPel 4813, combină cu No Frost şi DuoCooling

Combina frigorifică Liebherr CNPel 4813 e una premium echipată cu tehnologii la zi precum No Frost şi DuoCooling. Prima presupune că nu va fi nevoie să dezgheţaţi frigiderul sau congelatorul, iar a doua presupune sistem de răcire individual pentru fiecare compartiment. Mai exact cu DuoCooling nu se vor îmbina mirosurile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Puteţi vedea din poză că are un design minim şi că e de culoare argintie. Se observă mânere integrate, iar tipul de uşi e reversibile, adică se pot monta cu deschidere înspre stânga sau dreapta.


Păreri pro şi contra

Liebherr CNPel 4813 e un frigorific care vine cu un consum anual de 201 kWh aşa încât are clasa D. Veche clasă de eficienţă energetică e A+++.
Foarte util e faptul are autonomie fără curent de 26 ore. Acest lucru înseamnă că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica.
Volumul net total al aparatului e de 344 litri, din care frigiderul are 243 litri, iar congelatorul are 101. Dacă tot am scris despre volum trebuie să menţionez că aparatul are o compartimentare foarte bine realizată deoarece frigiderul are 4 rafturi pe uşă, 4 rafturi la interior, un raft pentru sticle şi compartiment fructe-legume. Partea de frigider are 3 compartimente.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul mic, adică de 39 decibeli. E un nivel mai mic decât al altor electrocasnice şi similar cu cel al altor frigorifice.
Dimensiunile sunt medii înspre mari de 60x66x201 lxaxî cm, iar greutatea e de 73kg.

Per ansamblu acest model se adresează celora interesaţi de un produs de calitate de la un brand german. Liebherr e cunoscut pentru produsele de calitate din mai multe categorii (electrocasnice, construcţii, componente avioane etc).