Samsung RB38T602CSA/EF, combină frigorifică No Frost pe Metal Graphite

Combina frigorifică din imagine este una recent lansată, adică face parte din cea mai recentă generație. Samsung RB38T602CSA/EF este un model cu capacitate destul de mare și poate că nu vă puteți face o idee despre ea din imaginea de jos, însă trebuie să știți că este de 385 litri (reiese și din nume). Față de altele are o lățime tot de 60 cm, însă adâncimea este de 65 cm și înălțimea este de 203 cm. Designul este destul de simplu și se vede din imaginea de prezentare de jos.

Aparatul are un design simplu și poate fi pus oriunde în bucătărie pentru că are o lățime de numai 60 și sistem de balamale reversibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nivelul de zgomot este redus la aparatele frigorifice de top și nu trebuie să fie foarte scumpe ca să ofere și câteva tehnologii de ultimă generație. Autonomia fără curent a acestei combine este destul mare și este de ajuns pentru o eventuală pană de curent. Are o capacitate de congelare mare și este potrivită pentru o combină în acest preț, astfel că puteți face cumpărături cât doriți și indiferent dacă alimentele au fost congelate sau sunt proaspete. deci sunt câteva motive pentru are merită aleasă, dar mai sunt și altele.

Păreri pro și contra

Chiar și acesta vine cu tehnologie SpaceMax, adică oferă mai mult volum pentru aceleași dimensiuni. Deci vom vedea rafturi mai spațioase, dar și suporturile de pe ușă sunt satisfăcătoare. Modelele noi ale acestui brand au tehnologie All-Around Cooling pentru o distribuire mai uniformă a aerului rece. Raftul pentru sticle este diferit la aceasta și veți observa că puteți pune chiar și sticle mai mari. Aveți loc pentru ele și pe suportul inferior de la frigider. Tot mai multe combine noi vin cu îmbunătățiri indiferent de brand, deci merită să renunțați la vechiul model în favoarea unuia ca cel de sus.

Samsung RB38T602CSA/EF are funcțiile de răcire și congelare rapidă, astfel că alimentele sunt conservate destul de bine și veți obține mai rapid cuburi de gheață pentru băutura preferată.