Samsung RB38A7B6CS9/EF, review combină Bespoke

Pentru cei interesați de un frigorific personalizabil recomand Samsung RB38A7B6CS9/EF care face parte din gama Bespoke. Prin „personalizabil” se înțelege faptul că i se pot schimba panourile laterale așa încât culoarea să fie în ritmul mobilierului ori a pereților. Vine la pachet cu aceleași dotări precum RB38T672ESA/EF, singura diferență fiind că modelul de față face parte din gama numită Bespoke.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător premium. Pe lângă faptul că e personalizabil are clasa C de eficiență și o mulțime de dotări utile. Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare gri, dar nu se vede că are și spate de tip Clean Back (acest capac permite o curățare mai bună și oferă o protecție suplimentară a spatelui).

Aparatul are o mulțime de avantaje, aceleași cu care ne-a obișnuit Samsung. Acestea sunt No Frost, All Around Cooling, Space Max, Clean Back etc. În rândurile care urmează am să încerc să le descriu pe cele mai importante.
Sistemul de răcire e unul avansat compus din No Frost și All Around Cooling. Primul presupune răcire fără producere de gheață, iar al doilea e o distribuire uniformă a aerului.
Facilitatea Space Max presupune că exteriorul e unul compact, iar interiorul e foarte mare așa încât să intre cât mai multe alimente.
Întreținerea e una foarte ușoară, precum la orice alt aparat modern. Acesta fiind efectul caracteristicilor care nu permit formarea gheții și care ușurează ștergerea spatelui aparatului.
Nu trebuie neglijată nici eficiența energetică întrucât aparatul are clasa C cu un consum de 169 kWh pe an.

Singurele dezavantaje ar fi costul puțin peste medie și că nu are dispenser (de gheață sau apă).

Aparatul Samsung RB38A7B6CS9/EF e unul de generație nouă pentru acele persoane care-și doresc ceva cu multă tehnologie utilă, dar și ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa