Samsung RB38A7B6AB1/EF, combină frigorifică seria Bespoke

Seria de aparate electrocasnice Bespoke de la Samsung se adresează celor care își doresc o bucătărie puțin diferit (personalizată). Mai precis, pot fi schimbate panourile frontale cu altele pe diverse culori. Samsung RB38A7B6AB1/EF un aparat frigorific mai mare care merită ales în special că se laudă cu ceam ai bună clasă energetică – A. Sunt foarte puține parate ca și acesta, iar dacă vreți să nu depășiți un consum de energie lunar, atunci ar trebui să puneți pe listă această combină frigorifică. Poate fi comparată cu unele side by side-uri mici (ca volum) doar că are o formă diferită, adică este îngustă și înaltă.

Pot spune că aparatul arată mult mai bine în realitate decât din poze, iar dar inox este un finisaj premium și este rar întâlnit pe aparate (majoritatea au inox deschis). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

S-a putut observa destul de ușor că în ultimii ani, acest brand a început să ofere doar soluții de top, astfel că a devenit un brand premium. Mai precis, vedem doar tehnologii noi pe aparatele sale, calitatea este peste medie și chiar la capitolul eficiență excelează. Cu alte cuvinte, aparatele sale oferă destul de multe pentru cât costă și nici nu prea avem ce să le reproșă, poate doar că sunt cam scumpe.

Combina din imaginea a fost gândită pentru a fi incorporată parțial în mobilier și se vede destul de ușor din imaginile de prezentare, dar voi o puteți pune doar lângă mobilier.

Se laudă că are un interior mai spațios decât modelele standard, iar această caracteristică se numește SpaceMax. Nu este o noutate atât de importantă cât timp a fost prezentă și la generația precedentă și chiar la unele side by side-uri. Metal Cooling este o noutate pentru acest tip e aparat (frigorific), iar rolul acelei părți metalice din spate este de a menține mai bine temperatura interioară.

Concluzie

Samsung RB38A7B6AB1/EF are destul de multe dotări interesante și nu am ce să-i reproșez, chiar din contră, îl recomand chiar dacă are un preț cam piperat. Dacă nu vă place culoarea acesteia, alegeți
Samsung RB34A7B5DAP/EF care este un model personalizabil ca cel de sus, doar că nu vine cu acele panouri frontale.

Te-ar mai putea interesa