Samsung RB34A7B5DAP/EF, combină frigorifică BeSpoke personalizabilă

Samsung RB34A7B5DAP/EF face parte din cunoscuta serie de aparate BeSpoke care oferă câteva opțiuni de personalizare. Adică se poate monta sau schimba panourile frontale (contracost), acestea le găsi de vânzare la vrei 200-3oo RON, dar nu sunt foarte multe culori și sunt nuanțe deschise. La cea de jos trebuie să alegeți care panou v-ar plăcea mai mult și nu e chiar accesibilă dacă mai luăm în calcul și acele panouri. Nu e ca și majoritatea combinelor incorporabile (ca de exemplu Bosch KIS87AFE0) deoarece are dimensiunile unui aparat clasic (lățime de 60 cm), însă o puteți incorpora parțial, astfel că doar partea frontală este vizibilă.

Pare să arate ca și o combină clasică, doar că nu este așa, deoarece mai trebuie să achiziționați și acele panouri pentru uși. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model destul de mare și se poate vedea după numărul de rafturi și suporturi din frigider, congelatorul rămânând la fel (114 litri), doar mărimea sertarelor diferă. În opinia mea, nici nu veți avea nevoie de un aparat mult mai mare, adică încape absolut totul îl ea, iar sticlele pot fi puse pe raft dedicat sau pe ușă.

Interiorul arată bine cu acele finisaje metalizate, iluminare LED este excelentă, este mai voluminos decât la alte combine cu aceleași dimensiuni (datorită tehnologiei SpaceMax). Tehnologiile sunt foarte importante în special dacă dați ceva mai mulți bani pe acel aparat. În cazul de față vorbim de All Around Cooling (răcire uniformă), Metal Cooling (panou metalic în partea din spate care menține temperatura chiar și dacă deschideți des ușa aparatului), No Frost (dezghețare automată), Optimal Fresh (compartimentele cu această opțiune oferă condiții de conservare potrivite pentru alimentele puse în el – temperatură ajustabilă), Humidity Fresh+ (compartiment mare cu opțiune de ajustarea a umidității) și mai câteva.

Unele dintre acele caracteristici speciale le vedem și pe generațiile anterioare, altele doar pe generația nouă.

Concluzie

Modelul de sus numit Samsung RB34A7B5DAP/EF este un aparat frigorific diferit și îl puteți personaliza du panouri decorative de culori diferite, ar dotările nu lipsesc nici ele.

Te-ar mai putea interesa