Samsung RB38A6B3DB1/EF, combină frigorifică neagră

Combina frigorifică din imaginea de jos este una destul de mare și are un nume ceva mai lung Samsung RB38A6B3DB1/EF. Este vorba de noua generație a acestui brand care oferă specificații și dotări competitive. Din păcate, acest brand u mai oferă soluții prea accesibile pentru că se concentrează mai mult pe calitate și dotări. Veți observa că are un interior destul de generos pentru un model cu lățime de numai 60 cm. .

Acest model este disponibil pe o culoarea destul de rară – antracit, dar se poate asorta și aparate pe negru. Face parte din seria BeSpoke, astfel că puteți personaliza după bunul plac exteriorul său. Bineînțeles, mai sunt și alte combine pe alte culori și specificații dacă nu vă place ceva la ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și interiorul este unul care poate fi ajustat în funcție de preferințe. Se poate lăuda cu un nivel de zgomot destul de redus, dar și cu performanțe foarte bune la partea de congelare. Vedem o capacitate de 8 kg la 24 ore pentru un congelator destul de mare. Eu consider că este de ajuns pentru că din când în când mai cumpărăm și alimentele congelate. Compartimentele sale nu sunt egale ci sunt de dimensiuni variabile, cel mai mare este cel din mijloc și în care puteți pune cam orice.

Păreri pro și contra

Are tehnologii mai avansate decât restul: Digital Inverter, No Frost, All-Around Cooling (aerul rece ajunge mai bine la alimente prin intermediul fantelor), Optimal Fresh+ și Humidity Fresh+ (control mai bun al umidității din sertar). Fiecare producător oferă propriile tehnologii și numai câteva sunt identice, dar pot fi aceleași tehnologii dar cu denumiri diferite. Ideea e că modelul de sus este foarte bine echipat, răcește uniform, sistem de dezghețare este automat, are un design simplu și modern. Dacă vă doriți un aparat frigorific bun pentru familia voastră și nu prea aveți preferințe, puteți alege cu încredere cel de sus și nu veți regreta.

După cum am menționat mai sus, Samsung RB38A6B3DB1/EF este o variantă pe antracit, dar sunt și variante mai deschise la culoare dacă nu vreți o bucătărie cu aparate de culoarea neagră.

Te-ar mai putea interesa