Samsung RB38A6B1DS9/EF, combină frigorifică BeSpoke pe inox

Seria nouă de parate frigorifice de la Samsung oferă o caracteristică nouă pentru a vă personaliza mai bine bucătăria – BeSpoke. Samsung RB38A6B1DS9/EF este una dintre combinele frigorifice care oferă un design plăcut și poate vă v-ar plăcea să aveți doar aparate pe inox în bucătărie. Lăsând la o parte aspectul, aparatul este destul de bine echipat. Am pus poza de jos pentru a vedea cum este organizat interiorul și cum arată sertarele congelatorului (sunt de dimensiuni diferite).

Voi decideți dacă acest aparat frigorific ar fi pe placul vostru, poate că vă convine ce oferă și cât costă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cred că vedeți și din poze că nu are dispenser de apă, iar ceva cu așa ceva ar fi acest Samsung.

Nivelul de zgomot este destul de redus la acest model – 35 dB, și sunt puține modele care pot concura cu acest a acest capitol. Impresionează și la partea de consum, adică are o clasă energetică D pentru un consum anual de 211 kWh. Interiorul este complet alb și la frigider se pot vedea numeroasele fante prin care circulă aerul mai uniform. Alte branduri pun linii argintii la interior pentru a se asorta ma b ine cu exteriorul, însă depinde și de preferințele fiecăruia.

Păreri pro și contra

Vorbim de un brand cu experiență care oferă soluții foarte bune, motiv pentru care are un preț ceva mai mare decât restul de paratelor de pe piață. Tehnologiile Digital Inverter, No Frost și All-Around Cooling sunt prezente pentru a oferi cele mai bune pentru conservarea alimentelor. Funcțiile de congelare și răcire rapidă sunt prezente și sunt importante. Modele noi vin și cu funcție de avertizare acustică în caz că uitați ușa deschisă. Am observat că anumite dotări speciale au devenit în ultimul an dotări standard și e bine să le aveți pe aparat.

Samsung RB38A6B1DS9/EF are o capacitate destul de mare și nu ocupă foarte mult spațiu, adică are o lățime de numai 60 cm. Are un design simplu pentru cei care vor o bucătărie minimalistă, iar balamalele reversibile sunt vizibile și ele din imaginea de prezentare. Acestea pot fi mutate în stânga dacă vă-ar ușura deschidere ușilor, însă este recomandat să apelați la un service autorizat.

Te-ar mai putea interesa