Samsung RB38A6B1DCS/EF, combină frigorifică din seria Bespoke

Combina din imagine se numește Samsung RB38A6B1DCS/EF și face parte din cunoscute serie Bespoke. Aceasta oferă mai multe aparate cu panouri frontale care pot fi configurate după bunul plac, iar culori sunt destul de plăcute (nu sunt vii colorate). Astfel, puteți personaliza mai bine spațiul din bucătărie și alături de aceasta puteți pune alte aparate similare (congelator). Din imaginea de jos se vede destul de bine designul său care este destul de minimalist și că vorbim de un model de dimensiuni generoase.

Cu siguranță, nu este vorba de singura variantă de la acest producător și poate vă doriți una cu specificații puțin diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total de 390 litri este cel brut, adică fără a mai lua în calcul rafturi, suporturi și compartimente. Oricum, se vede din poze că este loc pentru orice și nu aveți pentru ce să vă plângeți.  Congelatorul este împărțit pe compartimente de dimensiuni variabile pentru ca voi să puteți introduce ce doriți în el. Capacitatea de înghețare maximă este de 8 kg și consider că este de ajuns pentru că se referă strict la alimente proaspete. Poate că voi cumpărați alimente deja congelate ca să le puneți în el, deci nu vă afectează capacitatea în nici un fel.

Dimensiunile sale sunt similare cu cele ale altor modele cu capacitate similară, doar că interiorul este organizat diferit. Prețul aparatului este influențat destul de mult de tehnologiile incorporate dar și de brand.

Păreri pro și contra

Oferă specificații foarte bune pentru cât costă, o puteți personaliza ulterior dacă doriți (contra cost), oferă funcții numeroase (iluminare LED, congelare rapidă, răcire rapidă, semnal audio ușă deschisă), este foarte silențioasă, congelator încăpător și performant, tehnologiile nu lipsesc: No Frost, All Around Cooling, Digital Inverter. Arată bine pe acel albastru deschis și interiorul este destul de vizibil.

Samsung RB38A6B1DCS/EF nu ocupă mult mai mult spațiu decât altele și nici nu va deranja în bucătărie, nivelul de zgomot fiind de numai 37 dB. Ușile reversibile sunt un alt plus oferit de acest aparat și balamalele nu se schimbă chiar atât de ușor, motiv pentru care ar trebui să apelați la o firmă.

Te-ar mai putea interesa