Toshiba GR-RB500WE-PMJ, model cu No Frost și capacitate de 378 litri

Combina Toshiba GR-RB500WE-PMJ nu se evidențiază doar prin faptul că e de culoare gri închis (antracit), ci și prin faptul că vine cu o multitudine de dotări utile. Printre acestea se numără No Frost, raftul de sticle și mutele altele.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că vine cu un panou de comandă modern de unde pot fi accesate cele mai importante moduri de funcționare și alte setări. Din aceasta vedeți și că nu are dispenser de apă sau gheață.

Avantaje și dezavantaje

Toshiba GR-RB500WE-PMJ e un aparat pentru o familie numeroasă întrucât capacitatea netă e de 378 litri. Alte avantaje ale acestui model ar fi următoarele:

  • Sistemul de răcire e reprezentat de tehnologia No Frost alături de un compresor cu două ventilatoare. E vorba despre de tehnologie Origin Inverter.
  • Alimentele vor fi protejate de bacterii și mirosuri neplăcute datorită tehnologiei numite Pure Bio+Alloy Cooling. Aceasta presupune că se produc ioni și electroni care ucid microorganismele dăunătoare.
  • Pe partea de siguranță are uși cu sistem de închidere automat numit asistență închidere.
  • Dimensiunile sunt unele normale de 60x66x202 lxaxî cm, iar greutatea e de 75kg.

Precum în cazul altor modele moderne și acesta vine cu un consum redus de electricitate, mai exact e vorba despre 252 kWh pe an. În acest fel e vorba despre clasa E de eficiență energetică care e o clasă nouă.
Nivelul de zgomot e unul normal de 41 decibeli așa încât să putem spune că nu va deranja pe nimeni.

Modelul acesta de la Toshiba e pentru persoanele care vor un aparat de culoare unică și cu o capacitate suficient de pare pentru a păstra la rece o cantitate mare de alimente.

Te-ar mai putea interesa